Dodaj do ulubionych

OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!!

IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 05.10.03, 22:15
Mam ogromna prosbe. Przymierzam sie do odsysania ud. Jestem szuczupla, lecz z
duza iloscia tluszczu na calych nogach. Chce odessac tylko biodra (odstaja!), lecz
obawiam sie, ze pozniej tluszcz zacznie sie zbierac w innych miejscach. Prosze o
informacje osob, ktore maja juz w tym temacie jakas wiedze. Na operacje chcialabym
sie udac juz w grudniu..... stracznie sie boje, nie jestem pewna efektu, sprawa mnie
przeraza, ale nie widze innego wyjscia, by wyjsc z psychicznej depresji,
spowodowanej wieloletnim mlynem diety i cwiczen. Dzieki z gory!
Obserwuj wątek
    • Gość: julka Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:22
      to naprawdę niesamowite, odstają Ci biodra, no tak...
      przecież jesteś kobietą a nie 12latką płaską jak decha
      zamiast narażać się na takie zabiegi, które nie pozostają obojętne dla
      organizmu wsiadaj na rolki tudzież rower i ćwicz!
    • Gość: kala Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! IP: *.perfekt.pl 06.10.03, 09:00
      zgadzam sie z julka w 100%
      • Gość: gosc Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 06.10.03, 10:50
        Proszilam o kontakt osob, ktore taki zabieg przeszly, o nic wiecej.
    • Gość: magda Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! IP: *.stalprodukt.com.pl / *.stalprodukt.pl 06.10.03, 11:26
      Twój tłuszcz raczej nie bierze się z "powietrza" ;-) Dziwię ci się jak możesz
      się zdecydować na taką rzeźniczą metodę wcześniej nie szukając przyczyn
      powstawania tłuszczu na nogach.

Zastanawiałaś się nad tym, że jeśli ten tłuszcz wydrzesz z tamtąd to pojawi się
      on z powrotem jeśli nic nie zmienisz w sojej diecie i trybie życia ??

Zadowolony z tej sytuacji będzie tylko chirurg plastyk u którego zostawisz dużo
      swoich pieniążków.

Czy myślałaś przez jaki czas nogi będą cię boleć po takim zabiegu ?

Może poszukaj mniej drastycznych metod na tym forum np.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=8197666&a=8206669
    • Gość: cinka Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 11:48
      a moze masz po prostu szeroka miednice?
      btw mozna wiedziec jaki masz wzrost i ile w tych biodrach?
      • Gość: Marusia Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 06.10.03, 12:14
        Mam genetycznie uwrunkowane tycie wlasnie w tych miejscach, Poprzez drastyczna
        diete i cwicznia osiagnelam zadowalajaca sylwetke. Ale jak dlugo mozna tak drastycznie
        zyc? Zaczynam jesc wiecej - momentalnie grubna mi te czasci ciala. Komorki tluszczowe
        raz odessane nie wracaja. Ewentualnie powiekszaja sie te, ktore pozostaly, ale jest to
        juz dla nich nie lada problem. Chce zaczac normalnie zyc, przestac sie torturowac, lecz
        kazde odstepstwo od diety, lub codziennych cwiczen podowuje tycie w nogach. Prosze o
        kontakt osob, ktore te operacje przeszly, tylko tyle!!!
        • Gość: gogo Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! IP: *.mtnet.com.pl 06.10.03, 13:49
          diete i cwicznia osiagnelam zadowalajaca sylwetke. Ale jak dlugo mozna tak
          dras
          > tycznie
          > zyc? Zaczynam jesc wiecej - momentalnie grubna mi te czasci ciala. Chce
          zaczac normalnie zyc, przestac sie torturow
          > ac, lecz
          > kazde odstepstwo od diety, lub codziennych cwiczen podowuje tycie w nogach.
          rozumiem Cie, tez bym chciala jakis cudowny sposob!~bo dzieki dietom chudne i
          to duzo ale potem sie tyje i popadam w dol! wiadomo ze nie nagle, ale z czasem
          przybywa, ja jak jestem glodna to i nerwowa, i tez bym poszla, ale kasy brak
          na takie wynalazki i sposoby :(((
    • abi_gail Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! 06.10.03, 16:19
      Marusiu, nie robiłam odssysania, ale znalazłam forum na ten temat. Zerknij
      sobie tam.
      users.nethit.pl/forum/read/cialo/1497876/
      Pozdrawiam
    • abi_gail Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! 06.10.03, 16:25
      Jeszcze coś znalazłam, jeżeli chcesz możesz sobie poczytać zapis rozmowy z sr
      Sankowskim , na stronach gw.

• abi_gail Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! 06.10.03, 16:26
      Oops, zapomniało mi się linku:)

www2.gazeta.pl/zdrowie/635545,28580,127448.html?as=1
      • Gość: Marusia Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 06.10.03, 17:50
        Abi Gail! bardzo dziekuje, jeszcze nie czytalam, ale wlasnie zamierzam to zrobic!!!
        Pozdrawiam
        • abi_gail Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! 06.10.03, 18:19
          Mam do Ciebie prośbę. Jeżeli się zdecydujesz (domyślam się że decyzja nie jest
          łatwa) proszę odezwij się i napisz jak poszło, jak się czujesz i czy jesteś
          zadowolona z efektów.

Dzięki i życzę powodzenia.
    • mandalay00 Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! 06.10.03, 18:56
      Zanim zdecydujesz sie na odsysanie to polecam poszperac w internecie i poczytac
      na ten temat.Nie jestem w stanie Ci podac teraz dokladnego zrodla,ale kiedys
      czytalam,iz tego typu zabiegi moga niesc za soba rozne skutki-zalezy od osoby i
      psychiki-takze depresji po odsysaniu.
      • mandalay00 Re: OPERACJE PLASTYCZNE - ODSYSANIE!!!!!!!!!!! 06.10.03, 19:13
        znalazlam wywiad na temat chirurgii plastycznej
        www.resmedica.pl/zdart1011.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka