agnii1 26.08.08, 16:38 Mam troche głupie pytanie, ale nie wiem gdzie kupić bibułki matujace...Szukałam juz w paru drogeriach i nie udało mi się znaleźć. Gdzie mam ich szukac? W aptece? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naina Re: Bibułki matujace 26.08.08, 18:55 W drogeriach Natura widzialam bibulki matujace Dermika. naina Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Bibułki matujace 26.08.08, 19:03 drogeria natura+bibuki essence albo sephora Odpowiedz Link Zgłoś
liliana-84 Re: Bibułki matujace 27.08.08, 14:46 paulinaa napisała: > drogeria natura+bibuki essence Już od dawna ich nie widziałam, chyba wycofali ze sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Bibułki matujace 27.08.08, 16:40 teraz sie pojawiła nowa seria urban jungle i w tej serii są m.in. bibułki matujące Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Bibułki matujace 26.08.08, 21:30 Dziś kupiłam w Inglocie (ponoć w promocyjnej cenie 9 zł za 50 bibułek). To będzie mój test tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie999 Re: Bibułki matujace 27.08.08, 00:16 Hej, polecam bibułki matujące clean&clear, niestety u nas niedostępne. Ja kupuję od pół roku na allegro. Są bardzo fajne i nie takie sztywne jak np bielenda, tylko miękkie, można z łatwością przyłożyć do twarzy. Fajnie matują i są wydajne, tzn jedna starcza mi na całą twarz:) Na allegro ma je chyba jeden sprzedawca, kosztują 10 zł, a jak się kupi 4 opakowania, to piąte jest gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Bibułki matujace 27.08.08, 09:10 Najlepsze Art Deco do kupienia np. w Douglasie, nie polecam bibułek z Superpharm. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: Bibułki matujace 27.08.08, 22:59 Wiem na pewno,że są w Douglasie, m.in. Dermika Mat B Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Bibułki matujace 28.08.08, 18:35 Z Dermiki nie polecam, rwały mi się w rękach. Mam już drugie opakowanie Beauty Formulas, kupiłam w aptece, ale są teraz po promocji w Superpharm. Za granicą polecam kupno tychże w Body Shop, mają chyba z 8 rodzajów tych bibułek. W przyszłości zastanowię się nad Inglot. Odpowiedz Link Zgłoś