ameliaxl 29.08.08, 19:16 poszukuje dobrego podkładu, który przykryje moje czerwone policzki i się nie będzie kaszanił na twarzy. Błagam o porady, bo chce aby moja twarz wyglądała normalnie i gładko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malezja83 Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 29.08.08, 19:29 Moja mama kupuje revlon color stay, ma cere naczynkowa. Bardzo chwali sobie ten podklad, trzyma sie godzinami i dobrze kryje Odpowiedz Link Zgłoś
balbina.x Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 29.08.08, 20:21 Estee Lauder Double Wear, ale uwaga, w wersji light. Nie robi maski, a fajnie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 30.08.08, 23:52 A moim zdaniem on kryje bardzo słabo. To jest produkt raczej do nieskazitelnej cery. Ja polecam Vichy Dermablend. Przetestowałam już wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
fereszte Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 31.08.08, 19:35 to ja szczerze odradzam Dermablend, to prawda kryje i to bardzo ale twarz wygląda niesamowicie sztucznie jak maska i w dodatku ten fluid się roluje.peniądze wyrzucone w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina.x Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 29.08.08, 20:35 Fajny jest też rozświetlający Givenchy Subli'Mine Odpowiedz Link Zgłoś
ameliaxl Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 30.08.08, 18:10 dziękuję. czytałam bardzo dużo pozytywnych opinii n/t revlon color stay i chyba się na niego skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 31.08.08, 19:03 polecam revlon colorstay Odpowiedz Link Zgłoś
epingle Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 31.08.08, 20:41 polecam true match minerals l'oreala Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 31.08.08, 21:22 Colorstay Revlona lub Double Wear EL(ostatnio weszła wersja light tego podkładu),nie znam nic lepiej kryjącego. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Re: podkład kryjący, który się nie kaszani... 31.08.08, 23:09 max factor performance color stay to podkład dla niewymagających -szybko zgęstnieje i przestanie sie gładko rozprowadzać a po za tym nie kryje zbyt dobrze, jest raczej taki pół-kryjący Odpowiedz Link Zgłoś
ameliaxl max factor 21.09.08, 13:13 Kupiłam ostatecznie max factor performance - rewelacyjny lecz niestety nie trwały. trzeba w ciągu dnia poprawiać, bo się ściera, jednak rozkłada się na twarzy i wygląda super! Odpowiedz Link Zgłoś