Gość: czeko IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 17:48 Szukam blyszczyku ktory troche dluzej utrzymalby sie na ustach. Moze cos polecicie? pzdr. czeko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fleuve Re: BŁYSZCZYK IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.10.03, 17:50 Ja polecam Vipera. Sa naprawde niedrogie ( okolo 9zl), ladnie wygladaja na ustach, ladnie pachna i co najwazniejsze, sa trwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: BŁYSZCZYK IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 08.10.03, 22:03 Polecam blyszczyk firmy Inglot w takim stozkowym opakowaniu. Jest dosc gesty i chyba dzieki temu dosc dlugo utrzymuje sie na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aika Re: BŁYSZCZYK IP: *.mks.com.pl 09.10.03, 09:03 ja polecam Loreal Glam Shine jest super pięknie pachnie i ten kolor ja kuiłam 14 naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: BŁYSZCZYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 12:10 Błyszczyk Gosh lub Loeral - piękne kolory, bardzo trwałe, wypróbowałam prawie wszystkie możliwe firmy i te są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BŁYSZCZYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:24 Ja tez polecam Vipera Tęczowy Blask - trójkolorowy, ładne kolorki do wyboru, transparentne. Błyszczyk daje efekt mokrych ust lekko błyszczących kolorem. Nawet dość długo się trzyma i nie wysusza ust. Ja zużywam już 4 opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret blyszczyki IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 09.10.03, 18:20 ...moim zdaniem ani Loreal, ani Nawet Star gloss czy Stellar gloss (lancome, hr) nie sa trwale.. chyba najtrwalszy to jednak juicy tubes- lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: blyszczyki IP: *.acn.waw.pl 09.10.03, 21:22 ile kosztuje ten produkt? pzdr. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marg Re: blyszczyki IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 09.10.03, 22:01 jezeli chodzi CI o Vipere, to zapewne w okolicach 10 zl. Natomiast juicy tubes- lancoma, 80 zl.Jest teraz promocja, i 4 tubki (nieco mniejsze niz pojedynczo sprzedawane)mozna kupic po 100zl. pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleuve Re: BŁYSZCZYK IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.10.03, 22:03 Ja kupilam blyszczyc Vipera w sieci drogerii "natura" za 8,40 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: BŁYSZCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 09:39 najbardziej trwały jest zdecydowanie Chanel Levres Lumiere Intense - spokojnie wytrzyma 5-6 godzin i przetrwa nawet obiad. Kiedyś miałam go na ustach 7 godzin bez poprawek. No i oczywiście absolutnie nie wysusza ust. W Sephorze kosztuje ok 100zł, a na atrakcyjna.com chyba 60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: BŁYSZCZYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:35 A ja na nic nie zmieniłabym błyszczyku z Avonu. W tubce z rolką. Są w 3 kolorach: złoto, róż, czerwień. Dla mnie niezawodny, długo się trzyma, świetnie chroni usta i pachnie karmelem! Odpowiedz Link Zgłoś
kaalinaa Re: BŁYSZCZYK 10.10.03, 15:15 Uwielbiam zestawy firmy PUPA. Mają urocze pudełeczka i duży wybór kolorów w zestawie. Idealne do torebki, do tego świetna jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: BŁYSZCZYK IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 10.10.03, 15:41 Bardzo dobre błyszczyki ma Estee Lauder, opatre na technologii ciekłych polimerów. Naprawdę trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś