Gość: Edy IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 10.10.03, 14:27 co bierzecie? co dziala? revalid czy drozdze w pastylkach? skrzyp?? cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag_uchna Re: witaminy na cere/wlosy 10.10.03, 14:31 Ja polecam SILICE! Na mnie działa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:51 ja biore preparat Silica i włosy są lepsze, skóra też a biorę dopiero od miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka ile kosztuje Silica? IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 10.10.03, 17:03 Ile kosztuje Silica i za jaka ilosc tabletek? A! I ile tabletek dziennie sie zazywa? Ja "zjadlam" cale opakowanie drozdzy w tabletkach (250 sztuk), lecz nadal wypadaja mi wlosy. Moze nie w jakichs wielkich ilosciach, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mychajo Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 15:34 a ja biore Humavit(drozdzowe pastylki) z skrzypem +pokrzywa i "Zincas"-cynk na porpawe cery i włosów,zaobserwowałam że mniej mi wypadaja włosy a cera...zobaczymy bo biore dopiero 3 tydzien wiec na wieksze efekty chyba jeszcze zawcześnie PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.acn.pl / 10.66.4.* 10.10.03, 16:53 la mnie tylko jedne są dobre Merz Special Zadne silici revalidy i skrzypy mi nie pomagały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chica Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 19:14 a jakie merz bierzesz, ja bior etakie specjalne na wlosy tylko ale jakos nie widze jeszcze poprawy, byc moze dlatego ze jeszcze nie skonczylam 1 op. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.acn.pl 10.10.03, 21:21 ja tez biore silice i widze juz efekty a biore nie caly miesiac. cena jest bardzo atrakcyjna bo 24 zl za 100 tabletek a bierze sie jedna dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 10.10.03, 21:27 Imoe, dzieki. :) Odpowiedz Link Zgłoś