Dodaj do ulubionych

witaminy na cere/wlosy

IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 10.10.03, 14:27
co bierzecie? co dziala? revalid czy drozdze w pastylkach? skrzyp?? cos
innego?
Obserwuj wątek
    • ag_uchna Re: witaminy na cere/wlosy 10.10.03, 14:31
      Ja polecam SILICE! Na mnie działa;-)
      • Gość: babeczka Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:51
        ja biore preparat Silica i włosy są lepsze, skóra też a biorę dopiero od
        miesiąca.
        • Gość: calineczka ile kosztuje Silica? IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 10.10.03, 17:03
          Ile kosztuje Silica i za jaka ilosc tabletek? A! I ile tabletek dziennie sie
          zazywa?
          Ja "zjadlam" cale opakowanie drozdzy w tabletkach (250 sztuk), lecz nadal
          wypadaja mi wlosy. Moze nie w jakichs wielkich ilosciach, ale jednak.
    • Gość: mychajo Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 15:34
      a ja biore Humavit(drozdzowe pastylki) z skrzypem +pokrzywa i "Zincas"-cynk na
      porpawe cery i włosów,zaobserwowałam że mniej mi wypadaja włosy a
      cera...zobaczymy bo biore dopiero 3 tydzien wiec na wieksze efekty chyba
      jeszcze zawcześnie PA
    • Gość: madusiak Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.acn.pl / 10.66.4.* 10.10.03, 16:53
      la mnie tylko jedne są dobre Merz Special Zadne silici revalidy i skrzypy mi
      nie pomagały
      • Gość: chica Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 19:14
        a jakie merz bierzesz, ja bior etakie specjalne na wlosy tylko ale jakos nie
        widze jeszcze poprawy, byc moze dlatego ze jeszcze nie skonczylam 1 op.
        • Gość: imoe Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.acn.pl 10.10.03, 21:21
          ja tez biore silice i widze juz efekty a biore nie caly miesiac. cena jest
          bardzo atrakcyjna bo 24 zl za 100 tabletek a bierze sie jedna dziennie
          • Gość: calineczka Re: witaminy na cere/wlosy IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 10.10.03, 21:27
            Imoe, dzieki. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka