kaja004 13.09.08, 13:11 Dziewczyny! Co myślicie o błyszczykach,,balsamach do ust tej firmy? Jakie warianty,smaki polecacie? :) Czy warto je kupować i dlaczego? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Smackers'y :) 13.09.08, 16:39 takie sobie gadżeciki ale tanie wiec można spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Smackers'y :) 13.09.08, 16:48 Smackersy są tanie,za tę cenę jakościowo dość dobre. Smaki i zapachy mają boossskie.Nawet mój 7mio letni syn uwielbia balsam do ust o smaku M&M'sów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Smackers'y :) 14.09.08, 21:30 Już od jakiegoś czasu są w Polsce w sklepach, nie trzeba z Allegro korzystać. Miałam parę rodzajów, nie jest to kosmetyk wszech czasów, ale swój urok mają. To sobie czasem jakiś kupię, po 10 min rozmyślań w sklepie, który brać ;) Teraz mam Coca-Colę Cherry. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Smackers'y :) 14.09.08, 21:32 miałam zwykła pomadke w sztyfcie, truskawkową, i szczerze mówiąc bardzo marna. z modnych amerykańskich gadżetów już chyba wolę carmex ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Smackers'y :) 14.09.08, 22:57 Właśnie, jeszcze carmex jest... Po przeczytaniu różnych entuzjastycznych opinii rzuciłam się kupić i jakoś tego cudownego działania nie widzę ;) To znaczy usta nawilża trochę i mentol przyjemnie chłodzi, ale bez przesady, nie ma się co podniecać. Chyba padłam ofiarą marketingu szeptanego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Smackers'y :) 14.09.08, 23:00 Eee... Carmexy są świetne! Ja je uwielbiam :) tak samo jak Blistex Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Smackers'y :) 15.09.08, 12:33 ja też uwielbiam carmex, miałam w tubce i w słoiczku, oba świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Smackers'y :) 15.09.08, 11:00 Wolę Smackersy od Carmeksu - ładnie pachną i są skuteczniejsze.Carmex cuchnie obrzydliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Smackers'y :) 15.09.08, 12:46 Mam ich mnóstwo w domu, bo dostałam kiedyś w prezenecie całą siatkę:). Ja lubuję się szczególnie w błyszczykach i balsamach arbuzowych (bo nie znam innego producenta takowych). Otworzyłam też sztyft M&M's - bardzo intensywnie pachnie i barwi usta na lekki brąz, więc daje efekt "nieoblizanej czekolady";). Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Smackers'y :) 15.09.08, 23:36 to sa kosmetyki glownie dla dzieci ponizej 13, 14 lat ale dorosli je tez uzywaja jako balsamu do ust. ja tez je lubie, lepiej nawilzaja i na dluzej niz np nivea, chopstick. nawet te na zime nie sa takie skuteczne IMO. ostatnio odkrylam takze Dasani - ale mam wrazenie ze szybko schodza. ale nienajgorsze. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś