twilightgirls 15.07.11, 19:54 Hej! Chciałam się zapytać jakie kupujecie gazety dla nastolatek??? Bravo? Bravo Girl? A może magazyn 13latki? I które polecacie. Takie w których zawsze znajdziecie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diamond_girl12 Re: Gazety nastolatek 15.07.11, 20:24 Czasami kupuję (Bravo, Bravo Girl, Twista). Odpowiedz Link Zgłoś
nicole155 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 20:56 Ja nie kupuję żadnych tego typu, bo są durne, nie wznoszą nic nowego, tylko jeszcze bardziej ogłupiają .. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_suzuki Re: 18.07.11, 22:05 Ja tam kupuję Joya albo czasami Cosmo... fajny jest jeszcze Shape jak ktoś lubi ćwiczyć albo InStyle tam jest dużo o fryzurach albo o makijażu. Ale najbardziej to lubię joya i shape ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Gazety nastolatek 15.07.11, 20:34 Okazyjnie kupuję "Bravo Girl" albo "Twista" - raz na jakiś czas Jak byłam w podstawówce to kupowałam "Fun Club" - do dzisiaj się tego wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
xxjustynaxx Re: Gazety nastolatek 15.07.11, 21:03 Teraz widzę jakie bzdury tam wypisują i jakoś to olewam. Czasami kupię, bo lubię to o modzie i in out. Odpowiedz Link Zgłoś
peachcheek Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 21:28 Dziewczyna, TWIST i AVANTI, ale to ostatnie takie modowe to niekoniecznie tylko dla nastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
patka_54 Re: Gazety nastolatek 15.07.11, 21:47 rególarnie DYou a jak są fajne dodatki to FanClub i Popcorn Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Nie lubię ich. 15.07.11, 21:55 Wolę coś innego typu Cosmopolitan. Jakoś Bieber i reszta mnie nie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 nic z tych rzeczy... ;d 15.07.11, 21:56 czytam Politykę,Newsweeka czasem spojrzę co jest ciekawego w Focusie i National Geographic. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfriend Re: Gazety nastolatek 15.07.11, 22:06 national geographic i przyjaciel pies ale tak okazyjnie wole czytać ksiązki Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Gazety nastolatek 15.07.11, 23:19 Nie kupuje takich gazet bo w nich nie ma co poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Gazety nastolatek 15.07.11, 23:37 fu, nie czytam tego fufufufufu. raczej wolę te o modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Gazety nastolatek 16.07.11, 10:19 I co może jeszcze Bravo Love jak moja koleżanka? Lub raczej wróg! Tam są takie sceny, takie problemy mają ci nastolatkowie! Wgl. nie ma co w nich czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
blackswanv Re: Gazety nastolatek 19.07.11, 13:44 Nie czytajcie tych szmatławców. Pobudzają tylko w młodych dziewczętach kompleksy (przeciętna nastolatka nie może kupić sobie rzeczy jakie są reklamowowane) , a o ,,gwiazdach'' zawsze możecie czytać w internecie , bo każda z gazet ma zabójczy zapłon. Zwłaszcza Bravo. Odpowiedz Link Zgłoś
mali Jestem ponad to xd 18.07.11, 21:04 Nie kupuję wole gazety mojej mamy Elle albo coć mojego taty Newsweek itd. Pamoętam że raz kupiłam bo były fajne plakaty heh Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Bez sensu 16.07.11, 10:51 To, co czytam w tych gazetach, równie dobrze mogę przeczytać w internecie. Pomijam już fakt, że styl, w jakim piszą np redaktorzy Bravo, jest dla mnie śmieszny i zbyt naiwny. nie wiem, może już z nich po prostu wyrosłam. Ale wolę kupić sobie na przykład Glamour, Elle albo zamówić Vogue'a. Wychodzi drożej, ale przynajmniej nie czuję się, jakbym czytała gazety dla-proszę o wybaczenie-tępych bezmózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: Bez sensu 16.07.11, 10:53 Zresztą, dla mnie wszystkie te listy wysyłane do redakcji np w bravo, są wyssane z palca. Przecież w każdym nr jest list o tym, jak się zabezpieczyć/zajściu w ciążę/skrzywionym penisie. Śmieszne. Normalnie w każdym nr to samo...kiedyś kupowałam Popcorn, okazyjnie, kiedy był artykuł i jakiś japońskich zespołach/ wokalistach ;P No, ale wtedy jeszcze nie miałam internetu... Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Gazety nastolatek 16.07.11, 11:35 Bravo , Bravo Girl , Popcorn , Fun Club , Victor Gimnazjalista , Party Życie Gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
redeemer Re: Gazety nastolatek 16.07.11, 11:48 te gazety strasznie manipulują i ogłupiają... nie kupuję żadnych gazet, tylko Program. XD Odpowiedz Link Zgłoś
ilolita A ja lubię. 16.07.11, 12:08 Mimo wszystko co tutaj piszeciue że te gazety są beznadziejne i pozabwione sensu to ja je lubię . Czzytam Twista - mają fajne rzeczy o modzie, tak samo Dziewczyna, Bravo G!rl też lubię choc mam świadomość że to już kompletnie pozbawiona sesnu gazeta. Okazjonalnie kupuję sobie Joya, i teraz od nowego roku zacznę kupować Victora Gimnazjalistę. Poszukuję też skleow gdzie bym mogła kupić Seventeen bo u mnie w Empiku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ser_w_puszce Re: Gazety nastolatek 16.07.11, 14:21 Ja sama czytam Newsweek, ale jak przyjdzie co do czego to Dyou ujdzie, tyle tylko, że jest drogie. Lubię też 13, BRAVO też ujdzie, ale owiane złą sławaą Odpowiedz Link Zgłoś
bananka ♥ 16.07.11, 14:29 tam, to prawda, że manipulują, no ale jeśli chcę o modzie poczytać, a nie o sexie, to kupuję Bravo Girl lub 13-natke ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ryuuku . 18.07.11, 17:07 Kupuję Bravo i BravoGirl ale tylko czasami i tylko dla plakatów. Odpowiedz Link Zgłoś
julusia_xd Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:09 ja czytam Bravo,Bravo Girl i 13latka...Ale polecam Bravooo..xd Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaaax Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 20:16 bravo,bravo girl,dziewczyna,fun club (ale to rzadko), Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:10 Ja kiedyś kupowałam BRAVO . Czasami jakąś gazetkę sobie kupię . Odpowiedz Link Zgłoś
nickywood Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:11 Ja obowiązkowo kupuje Bravo ; ) . ale niewiem czemu to robie ? hee ; * Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo_juska Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:11 ja polecam zdecydowanie bravo moim zdaniem jest najfajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
today98 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:13 często czytam . BRAVO i magazyn 13-latki . w tych dwóch gazetach zawsze znajdzie się coś co mnie interesuję . często także w moje łapki wpada gazeta BRAVO GIRL . ale najczęściej dwie pierwsze . Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa nienormalna ja :D 18.07.11, 17:17 a ja nie czytam zadnych gazet dla nastolatek, jezeli chodzi o mode to czytam Glamour, czasem MarieClaire (USA)...chociaz nie, czasem czytam Teen Vogue, nie jest az tak idiotyczny jak polskie gazety dla nastolatek...a wgl to na preferuje czasopisma naukowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:22 nie kupuję gazet dla nastolatek, bo piszą tam same bzdury. a tak to czytam kmag, czasem nme, czasem wprost. kiedyś jeszcze kupowałam machinę (ale teraz zrobili e wydanie) i teraz rock (ale stwierdziłam, że nie będę kupować, bo za drogie, a i tak większości artykułów nie czytam) Odpowiedz Link Zgłoś
jbeliber. Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 19:12 ja kupowałam fun club, popcorn i bravo, ale teraz tylko brawo i czasami fun albo popcorn. bo w tym fun clubie są bezndziejne prezenty dla 5latek i gdzie to mam potem dać.? bravo naj. Odpowiedz Link Zgłoś