Gość: Klara IP: *.crowley.pl 12.10.03, 12:06 Potrzebuje dobry krem do cery suchej,ale z zaskornikami i wypryskami..Czy moze, ktoras z was tez ma taka cere?? jesli mozecie mi doradzic, to bardzo prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: JAKI KREM ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 13:17 na pewno cera "sucha" a nie "odwodniona"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: JAKI KREM ?? IP: *.crowley.pl 12.10.03, 14:07 szczerze mowiac nie iwem..a ja jest roznica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: JAKI KREM ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 14:23 skóra sucha ma za mało tłuszczu/lipidów, skóra odwodniona ma za mało wilgoci/ wody. każda cera może byc odwodniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: JAKI KREM ?? IP: *.pl 12.10.03, 14:31 nei mam pojecia czy jest to odwodniona czy sucha..jednak nei wiem jak sie pozbyc tych zaskornikow i wypryskow,zeby jej bardziej nei przesuszyc/odwodnic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA BUTERFLY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 14:37 Krem Aroma firmy butterfly,jest nieoceniony przy trądzikowej cerze, nawilżai leciutko natłuszcza.Wyleczyłam nim niejedną nastolatkę .....+żel do mycia z tej samej serii.W W-wie do zdobycia w sklepie firmowym w przejściu podziemnym w AL.Jerozolimskich koło Dworca Centralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: BUTERFLY IP: *.crowley.pl 12.10.03, 14:47 dziekuje za rade,ale nei wiem czy dokonca ona mi pomoze..bo jestem po 20, nigdy nei mialam problemow z tradzikiem,a teraz mam punktowo kilka wypryskow,ale glownie takie podskrne krostki, drobne...to chyba nie tradzik..nei wiem sama..przyznaje,ze nei znam sie na tym kompletnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: BUTERFLY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 14:50 To możesz spróbować ten krem, on jest na naturalnych olejkach ,jesteśz W-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: BUTERFLY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 14:52 W razie czego spróbuj jeszcze MIRACULUM 20+,NA DZIEŃ I ODŻYWCZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: BUTERFLY IP: *.crowley.pl 12.10.03, 15:04 nei, z Ponania... a ten drugi, miraculum..myslisz,ze po nim znikna te podskorne krostki?? czy moze zastosowac jakis peeling?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: BUTERFLY IP: *.crowley.pl 12.10.03, 15:09 a z jakiej serii jest ten krem miraculum?? szukalam w internecie na icg stronie i nie znalazlam 20+.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA MIRACULUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:19 To jest krem jednej z najstarszych firm w Polsce, jest to nazwa firmy.Seria nazywa sie chyba generation, dawno nie używałam tych kremów.Produkują go chyba w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: MIRACULUM IP: *.crowley.pl 12.10.03, 15:21 znam te firme,ale na ich stronie internetowej nie znalazlam takiego kremu, a ni tez serii generation...mzoe juz nei produkuja?? albo zminili nazwe?? nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: MIRACULUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:26 Możliwe.Jak chcesz to pisz do mnie na priva: misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: MIRACULUM IP: *.crowley.pl 12.10.03, 15:33 wiec probowalam wyslac maial ,ale neistety sie nie udalo. cos nei gra na serwerze...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: MIRACULUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:35 To podaj mi swój, mo że mi się uda Odpowiedz Link Zgłoś