kulka1984 22.09.08, 15:06 używałyście może wygładzającej maski do włosów revlon i kosmetyków z Matrixa - seria pomarańczowa, wygładzająca. co lepsze? dziękuje za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantastic-pika Re: REVLON maska do włosów 22.09.08, 18:40 Przez kilka m-cy używałam szamponu i odżywki Revlona (seria wygładzająca)i byłam bardzo zadowolona. Z włosów o strukturze "siana" uzyskałam fajny połysk, zrobiły się naprawadę jedwabiste. Matrixa nie stosowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
campelia Re: REVLON maska do włosów 23.09.08, 10:08 Czy możesz dokadnie przytoczyć tą odżywkę Revlona jak ona brzmi, jeżeli chodzi o Matrixa Sleek Look seria pomarańczowa jest przynajmniej dla mnie średnia, chyba istnieją lepsze kosmetyki dla włosów puszących, a ja ich trochę prztestowałam, ponadto uważaj po niej wypadają włosy już to wielokrotnie zauważylam czasami ją stosując. Kiedys na forum dziewczyny również pisały o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka1984 Re: REVLON maska do włosów 24.09.08, 11:20 wybrałam sie do sklepu po Matrixa, ale nie było i Pani mi poleciał właśnie maske z Revlonu. użyłam jej już dwa razy i sprawdzila sie na kręconych i prostych włosach tzn nie puszą się. Odpowiedz Link Zgłoś
campelia Re: REVLON maska do włosów 24.09.08, 12:27 Rozumiem że chodzi Tobie o to: pro-sprzet.pl/index.php?a=opis&id=481&k= Odpowiedz Link Zgłoś