Gość: joa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 10:29 Czy uzywacie? Jakie rezultaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp23 Re: Krem pod oczy Preventi Dermika 15.10.03, 10:42 Ja też jestem bardzo ciekawa. Z tego co czytałam na stronie Dermiki, może być całkiem niezły. A może ktoś uzywał kremów z serii INSPIRACJA? Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria0 Re: Krem pod oczy Preventi Dermika 15.10.03, 10:46 Uzywalam kremu na dzien z linii Inspiracja i nie bylam zachwycona - za ciezki dla mojej sklonnej do przetluszczania sie w srodkowych partiach cery i za wolno sie wchlanial. Preventi tez jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Krem pod oczy Preventi Dermika IP: 195.187.102.* 15.10.03, 11:14 Na razie dostałam w prezencie maseczkę z żółtą glinką z tej serii - użyłam 2 razy, bardzo fajna, ładnie nawilżyła moje nieco przesuszone policzki, nie przetłuszczając równocześnie (mam mieszaną cerę, której czasami zdarza się przesadnie podeschnąć...). Ale po innych maseczkach (np. "Minerały" DC) efekt jest porównywalny, a ich cena niższa, więc na pewno tę Dermikę zużyję, ale czy kupię następne opakowanie to nie wiem. Też jestem ciekawa tego kremu i serum pod oczy, pytałam nawet o próbki, ale jakoś nie mieli, a bez wypróbowania nie kupię, bo mnie kremy pod oczy uczulają ostatnio nagminnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Krem pod oczy Preventi Dermika 15.10.03, 11:59 Nabyłam SERUM POD OCZY z serii PREVENTI i po kilku dniach (chociaż to bardzo krótko) stosowania moge stwierdzić, że nie jest to dla mnie rewelacyjny kosmetyk. Mam problem z duzymi cienami pod oczami, które rano i pod wieczór wyglądaja koszmarnie. Niestety nie zauważyłam zmniejszenia cieni, może sprawdzi sie na dłuższą metę :). Zdecydowanie lepszym na noc jest dla mnie krem przeciwzmarszczkowo-regenerujący Oceanic'a AA EYE PERRFECT. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Krem pod oczy Preventi Dermika IP: *.chello.pl 15.10.03, 12:47 Uzywam,mam kilka probek,i jestem jak na razie zadowolona;ladnie wygladza i odzywia partie pod oczami;niestety mam kurze lapki i podkrazone oczy, wydaje mi sie ze po tym kremiku sa jakby mniej widoczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś