Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy Preventi Dermika

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 10:29
Czy uzywacie? Jakie rezultaty?
Obserwuj wątek
    • mp23 Re: Krem pod oczy Preventi Dermika 15.10.03, 10:42
      Ja też jestem bardzo ciekawa. Z tego co czytałam na stronie Dermiki, może być
      całkiem niezły. A może ktoś uzywał kremów z serii INSPIRACJA?
      • annamaria0 Re: Krem pod oczy Preventi Dermika 15.10.03, 10:46
        Uzywalam kremu na dzien z linii Inspiracja i nie bylam zachwycona - za ciezki
        dla mojej sklonnej do przetluszczania sie w srodkowych partiach cery i za wolno
        sie wchlanial.
        Preventi tez jestem ciekawa.
    • Gość: Nika Re: Krem pod oczy Preventi Dermika IP: 195.187.102.* 15.10.03, 11:14
      Na razie dostałam w prezencie maseczkę z żółtą glinką z tej serii - użyłam 2
      razy, bardzo fajna, ładnie nawilżyła moje nieco przesuszone policzki, nie
      przetłuszczając równocześnie (mam mieszaną cerę, której czasami zdarza się
      przesadnie podeschnąć...). Ale po innych maseczkach (np. "Minerały" DC) efekt
      jest porównywalny, a ich cena niższa, więc na pewno tę Dermikę zużyję, ale czy
      kupię następne opakowanie to nie wiem. Też jestem ciekawa tego kremu i serum pod
      oczy, pytałam nawet o próbki, ale jakoś nie mieli, a bez wypróbowania nie kupię,
      bo mnie kremy pod oczy uczulają ostatnio nagminnie
    • ewakam Re: Krem pod oczy Preventi Dermika 15.10.03, 11:59
      Nabyłam SERUM POD OCZY z serii PREVENTI i po kilku dniach (chociaż to bardzo
      krótko) stosowania moge stwierdzić, że nie jest to dla mnie rewelacyjny
      kosmetyk. Mam problem z duzymi cienami pod oczami, które rano i pod wieczór
      wyglądaja koszmarnie. Niestety nie zauważyłam zmniejszenia cieni, może
      sprawdzi sie na dłuższą metę :). Zdecydowanie lepszym na noc jest dla mnie
      krem przeciwzmarszczkowo-regenerujący Oceanic'a AA EYE PERRFECT.

pozdrawiam
    • Gość: Lenka Re: Krem pod oczy Preventi Dermika IP: *.chello.pl 15.10.03, 12:47
      Uzywam,mam kilka probek,i jestem jak na razie zadowolona;ladnie wygladza i
      odzywia partie pod oczami;niestety mam kurze lapki i podkrazone oczy, wydaje
      mi sie ze po tym kremiku sa jakby mniej widoczne.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka