brygida-rr 05.10.08, 13:04 hej dziewczyny, jak w temacie. sama znam wiele skutecznych, ale nie cierpie uczucia lepkosci na rekach, ktore trwa i trwa.. znacie dobre kremy, ktore nie kosztuja fortuny a wchlaniaja sie raz-dwa? pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tirkuchenek Mary Kay: krem do rąk Satin Hands 05.10.08, 13:23 W sieci do kupienia po 25,00 zł za 85 g, ale naprawdę warto :o) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 05.10.08, 15:45 Ziaja, kozie mleko Wchłania się szybko, dłonie nie lepią się i nawilża w przyzwoitym stopniu, jeśli nie masz większych problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 05.10.08, 15:49 tylko strasznie śmierdzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
tirkuchenek Ziaja: kozie mleko 05.10.08, 16:00 Ojej, a mnie ten zapach całkowicie urzekł :) Odpowiedz Link Zgłoś
tirkuchenek Ziaja: kozie mleko 05.10.08, 15:59 Faktycznie, szybko się wchłania i dłonie się nie lepią, ale zupełnie nie radziła sobie z moimi dłońmi w zimie :( Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: neutrogena 05.10.08, 21:52 Oj, Neutrogena to akurat dość tłusta jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lunesmartes Re: neutrogena 05.10.08, 22:29 tluta ale szybko sie wchlania, ja sie ostatnio przerzucilam na garniera czerwonego do suchych rak, szybko sie wchlania. no moze nie super szybko ale takie co sie raz dwa wchlona to potem nic nie daja i skora dalej sucha jest Odpowiedz Link Zgłoś
brygida-rr Re: neutrogena 05.10.08, 22:39 ha, no wlasnie czerowny garnier do suchych rak zainspirowal mnie do zadania pytania o kremy szybko-sie-wchlaniajace. on owszem dziala, ale ta dlugotrwala lepkosc jest dla mnie nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: neutrogena 06.10.08, 01:29 ja uzywam body lotions sa tak samo dobre jak kremy do rak. 24 Hour Moisture St Ives na przyklad szybko sie wchlania i przyjemnie pachnie. i nie lepia sie. ja tez nie znosze tego uczucia tluszczu. zreszta z body lotion jest duzy wybor. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
miku9.9 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 21.10.08, 14:17 Dla mnie Ziaja odpada, bo w ogóle nie chce się wchłonąć. Natomiast dobrze mi się wchłaniał Kawior i trufle Bielendy. Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius_84 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 06.10.08, 09:18 Ziaja - zielony! Kosztuje ok. 5 zł a jest rewelacyjny!! Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 06.10.08, 09:52 ja mam manie wklepywania kremu i ostatnio zafascynowaly mnei kosmetyki naturalnei odważylam sie kupic jeden z nich. teraz nawet nazwy nie pamietam ale wyglada jak asc a nie jak krem, ale niezle natluszcza i wchalania sie momentalnie. kosztowal mnie ok 15 - 20 zl. jelsi bedziesz chciala nazwe to sie odezwij :) to sprawdze... Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: nazwa kremu... 07.10.08, 20:48 nie moglam nigdzie nzalezc tego kremu do rak wiec wklejam krem do stop.. tej firmy.. krem do rak ma tez takie opakowanie.. naprawde super sprawa.. lilinatura.pl/product/krem_stopy_forte.html Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 07.10.08, 19:48 rzeczywicie oliwkowy ziaja jest super, kokosowy też Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 06.10.08, 15:00 Jak dla mnie i zielona ziaja i czerwony garnier strasznie smierdza! Ja uzywam Johnson&Johnson rozowy - polecila mi znajoma kosmetyczka, a teraz w pracy mam Soraya miod i mleko - tez fajny, i mimo ze sie smaruje po kazdym myciu, klawiatura sie nie klei, wiec wchlania sie szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 06.10.08, 18:38 Silk&Cashmere Oriflame - wchłania się bardzo szybko, po chwili już nie czuć na dłoniach żadnego filmu, a dobrze nawilża i wygładza skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 07.10.08, 21:38 Kozie Mleko Ziaji Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 08.10.08, 10:56 1. Bielenda, Kawior i trufle - maseczka do rąk 35+ aNTI AGE; 2. Eveline - piękne dłonie czy jakoś tak, tez chyba maska - dokladnie nie przytocze napisow bo krem zostal w domu; fioletowo - rozowe opakowane; jeden uzywam aktualnie w pracy, drugi w domu - oba polecam, wchlanianie blyskawiczne, brak tlustej warstwy na skorze, a przy tym wyczuwalne nawilżenie i regeneracja dłoni, no i cena normalna jak na krem do rak - dokladnie nie pamietam ale na pewno sporo ponizej 10 zeta; Odpowiedz Link Zgłoś
86mika Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 08.10.08, 15:07 Polecam różowy Garnier - intensywna pielęgnacja suchej skóry. Dla mnie rewelacja. Szybko się wchłania i nie lepi się. Kosztuje ok 6-7 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrossa Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 10.10.08, 16:11 fakt, różowy jest fajny, też bardzo lubię. I jasnoróżowy Johnson&Johnson Odpowiedz Link Zgłoś
cola2008 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 10.10.08, 19:34 jasnoróżowy Johnson&Johnson jest świetny i Kamill tez jest dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 10.10.08, 22:34 Neutrogena Formuła Norweska, Johnson 24h nawilżanie Odpowiedz Link Zgłoś
freewolny Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 17.10.08, 13:06 Mój ulubiony krem do rąk to Alessandro Nice Day - nie dość, że ekspresowo się wchłania to ślicznie pachnie i super wygładza ręce - a skórę mam wyjątkowo szorstką szczególnie jak teraz zacznie się ogrzewanie mieszkania. Po jego odkryciu już się nie boję podać ręki :) Teraz skóra w kilka sekund jest gładka, delikatna i nie tłusta. Rewelacja. Ja je kupuję w salonie kosmetycznym, ale widziałam je też na Allegro - 25,- zł a jest warty dużo wyższej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrusek2007 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 17.10.08, 14:38 1. Ziaja Kozie mleko i kokosowa 2. Yver Rocher Arnika Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacharska Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 29.10.08, 16:24 Neutrogena. Lepkosc 3 sekundy a potem pare godzin pieknej gladkiej skóry. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 29.10.08, 18:16 Dla mnie rewelacyjna jest Glicea,dodatkowy plus za cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 29.10.08, 21:04 Krem do rak Nuxe. Odpowiedz Link Zgłoś
karin.1 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 30.10.08, 10:39 AA malinowy. Świetnie nawilża, do tego cudnie pachnie. Sama przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 30.10.08, 11:24 Neutrogena ale taka wersja szybko się wchłaniająca.Zielono-białe opakowanie i biała nakrętka z klapką. Uzywałam jej dośc długo bo klasyczna wersja była dla mnie własnie zbyt "lepka".Ale ostatnio kupiłam znowu niebieską i okazało się, że jednak nie jest zła.Szczególnie jak jest zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
anulinka88 Re: poleccie ekspresowo wchlaniajacy sie krem do 30.10.08, 13:03 Ziaja- Kozie mleko. Wchłania się bardzo dobrze i ręce są po nim bardzo delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
margotje AHAVA - do kupienia ( najtaniej) - na e-bay 30.10.08, 15:40 JA uzywam ten krem od lat . Jest rewelacyjny. Nie wiem czy kosztuje fortune (pojecie wzgledne) ale na takie rzeczy zalowac kasy nie nalezy. Polecam zwlaszcza tego sprzedawce: cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300258121505 Odpowiedz Link Zgłoś