Gość: gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 21:35 czy ktos juz probowal? jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilyy1 Re: nivea young 18.10.03, 21:49 ja probowalam, krem do twarzy ok 15 zl - rewelacja. Zostawiam AA i przerzucam sie na Nivee.. przyjemny zapach, dobra konsystencja, szybko sie wchlania, nawilza, ale nie natluszcza, i skora jest dlugo matowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: nivea young 18.10.03, 22:31 Mam krem. Mnie akurat nie odpowiada :( Cera zaczyna mi się świecić dosłownie za chwilę po nałożeniu. Żadna rewelacja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: nivea young IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:19 hmmmmmmmm dwie zupelnie skarane odpowiedzi, mam kupowac? moze ktos jeszcze cos podpowie? a tak w ogole dzieki za odzew:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: nivea young 19.10.03, 21:23 Ja bym kupiła na twoim miejscu. Twojej skórze może akurat odpowiadać. Cena niewielka ( jakies 12 zł) , więc niedużo stracisz,w razie czego mozesz oddać koleżance albo siotrze. Odpowiedz Link Zgłoś