vanmovinia 04.11.08, 15:17 halo Urodziwe Kobietki, czy mozecie z autopsji zarekomendowac warszawski salon urody, w ktorym milo i bezpiecznie moze sie upiekszyc (kosmetyczka) ciezarna kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gory_szalenstwa Re: salon urody dla ciężarnych 24.12.08, 14:20 vanmovinia napisała: > halo Urodziwe Kobietki, czy mozecie z autopsji zarekomendowac > warszawski salon urody, w ktorym milo i bezpiecznie moze sie > upiekszyc (kosmetyczka) ciezarna kobieta? Niektórzy dermatolodzy w ogóle odradzają ingerencję, jakąkolwiek kobietom w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: salon urody dla ciężarnych 25.12.08, 14:46 Jasne, bo ciezarna to powinna nie farbowac włosów, nie malowac sie i najlepiej nie myć, az do porodu. Mozna bez problemu isc do kosmetyczki, ale powiedziec jej o swoim stanie, a ona dobierze odpowiednie, niezbyt intensywne i "agresywne chemicznie" zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: salon urody dla ciężarnych 26.12.08, 15:18 fabianka-jako kobieta w ciazy mialam napisac to samo.:)dziekuje za wyreczenie Odpowiedz Link Zgłoś
maagdaa_m Re: salon urody dla ciężarnych 24.12.08, 23:33 Też się pod tym podpisuje. Wiele kosmetyków zawiera retinole które powodują wady u płudów. Więc lepiej wstrzymaj się z tym upiększaniem do porodu Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: salon urody dla ciężarnych 25.12.08, 16:26 Bez przesady - z retinolem są w większości preparaty odmładzające lub antytrądzikowe. Wiele gabinetów ma w swej ofercie specjalne zabiegi dla kobiet w ciąży. Np. tu: www.celebrity.com.pl/index.php?pname=198 (Nie podawałam namiarów wcześniej, bo pytanie dotyczyło sprawdzonych zabiegów, a ja z nich nie korzystałam.) Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: salon urody dla ciężarnych 26.12.08, 11:44 ha, i bylam! Trafilam do gabinetu I. Eris, pozwolilam sobei bewstydnie na masaz twarzy, dloni i stop nawilazajacymi i odzywiajacymi specyfikami - pakiet dla kobiet w ciazy, zatem bezpiecznie. Relaks genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
figa33 Re: salon urody dla ciężarnych 26.12.08, 17:57 vanmovinia napisała: > ha, i bylam! Trafilam do gabinetu I. Eris, pozwolilam sobei >bewstydnie na masaz twarzy, dloni i stop nawilazajacymi i >odzywiajacymi specyfikami - pakiet dla kobiet w ciazy, zatem >bezpiecznie. Relaks genialny! Ja właśnie za kilka dni wybieram się do Eris na "pakiet ciążowy" :) Postanowiłam rok zakończyć miłym akcentem i umówiłam się na : Pakiet II Narodziny Piękna: - diagnoza aktualnego stanu skóry - peeling skóry ciała - masaż całego ciała - masaż głowy + jeszcze jakiś zabieg na twarz dodatkowo, ale to już ustalę na miejscu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=88903582&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxx5555555xxxxx Re: salon urody dla ciężarnych 26.12.08, 19:19 Po co kobietom w ciąży salon piękności??Każda kobieta w ciąży jest piękna i moim zdaniem nie potrzebuje żadnego upiększenia Odpowiedz Link Zgłoś
figa33 Re: salon urody dla ciężarnych 26.12.08, 20:11 xxxxx5555555xxxxx napisała: > Po co kobietom w ciąży salon piękności??Każda kobieta w ciąży jest >piękna i moim zdaniem nie potrzebuje żadnego upiększenia A po co kobietom nie w ciąży salony piękności ? Dokładnie po to samo. Odpowiedz Link Zgłoś