gweeny 11.11.08, 19:32 Nowy podkład mineralny Factora, wypróbowała już któraś z Was? Na wizażu opinie na razie pół na pół ;) www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26919 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: Max Factor, Natural Minerals Foundation 11.11.08, 20:13 nie wiem czy srobowac , po ostatnim "hicie" maxa F czyli Miracle Touch - mocno sie rozczarowałam ps. rozsmieszylo mnie zdanie w opisie produktu "Tego jeszcze nie było!" :) tiaaa l'oreal od chyba ponad roku (jak nie wiecej) mineralny podklad sprzedaje ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolaccc Re: Max Factor, Natural Minerals Foundation 11.11.08, 20:38 Co do MF się nie wypowiem, bo nie mam mineralnego, ale mam mineralny L'Oreal. Totalnie się zawiodłam i zraziłam do podkładów mineralnych. Jako podkład to się w ogóle do niczego nie nadaje, no chyba że ktoś ma nieskazitelną cerę, a jako puder bardzo średnio się nadaje. Kasa wyrzucona w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
exmaas Re: Max Factor, Natural Minerals Foundation 12.11.08, 08:01 Kupilam i jestem bardzo zadowolona.Kryje bardzo dobrze i o to mi chodzilo.Nie tworzy efektu maski.Super wykonczenie makijazu:) Odpowiedz Link Zgłoś
julitka33 Re: Max Factor Minerals Foundation cz loreal? 13.11.08, 18:34 a wlasnie..ktory lepiej kryje?max factor cz loreal?mam cere mieszana z tradzikiem i zalezy mi na kryciu,jednak niewiem ktory z nich jest lepszy.? Odpowiedz Link Zgłoś
kalia_t Re: Max Factor, Natural Minerals Foundation 13.11.08, 21:30 Mam akurat IsaDorę Mineral Make-up 02 i szczerze mówiąc sama nie wiem. Do tej pory używałam podkład i na to puder i było ok. Mam cerę mieszną, którą dość trudno jest zmatowić w strefie T. IsaDora ma ładny odcień, wygląda naturalnie ale słabo kryje i po 2-3 godzinach świecę się uwaga: cała! Puder dodatkowo zawiera drobinki rozświetlające, dlatego jeśli ktoś oczekuje maksymalnego zmatowienia bez drobinek odradzam. Obawiam się, że dla większości kobiet pudry mineralne okażą się zbyt lekkie. Odpowiedz Link Zgłoś