Dodaj do ulubionych

www.fragonard??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:47
Mam prośbę do dziewczyn, które korzystały ze sklepu internetowego Fragonarda,
jakie są koszty przesyłki do Polski? Jeśli zamówię perfumy o wartości
200złoty, to ile zapłace za przesyłkę? Czy to jest opłacalne?
Kaja
Obserwuj wątek
    • Gość: kohol Re: www.fragonard?? IP: *.crowley.pl 05.11.03, 14:27
      Mnie też to interesuje!
      Fragonard jest super!
      Up!
    • Gość: N. Re: www.fragonard?? IP: *.chello.pl 05.11.03, 14:35
      Proszę mi coś przybliżyć?

Jestem ciekawa co to za kosmetyki i perfumy
      • Gość: kaja Re: www.fragonard?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:50
        Zapraszam na www.fragonard.com:) Poza tym użyj wyszukiwarki, sporo było na ten
        temat i mam nadzieję że któraś kupowała przez internet i odezwie się, bardzo
        proszę!
      • Gość: JoP Re: www.fragonard?? IP: 213.17.128.* 05.11.03, 14:52
        www.fragonard.com

Francuska manufaktura perfumiarska z Grasse. Robią ładne rzeczy z
        przetwarzanych na miejscu surowców roślinnych. Miałam kiedyś Dahlię - śliczny,
        kwiatowy, słodki, ale świeży zapach. Fajne są też eau fantasque i melodie.

Nie mam pojęcia, ile kosztuje wysyłka, bo kupowałam na miejscu - zwiedzałam
        fabryczkę, fajna zabawa.
        • ad_s Re: www.fragonard?? 05.11.03, 15:38
          Gość portalu: JoP napisał(a):

> www.fragonard.com
          >
          > Miałam kiedyś Dahlię - śliczny,
          > kwiatowy, słodki, ale świeży zapach. Fajne są też eau fantasque i melodie.
          >
          > [...] zwiedzałam
          > fabryczkę, fajna zabawa.

No właśnie... Ja też zwiedzałam, ale ostatecznie nie kupiłam perfum
          (potwooooooornie żałuję), bo nie byłam pewna ich trwałości.
          JoP! Napisz coś o jakości tych perfum.
          • coralin Re: www.fragonard?? 05.11.03, 16:25
            Polecam Fragonarda ale tylko ekstrakt perfum w metalowej butelce. Bo EDP lub
            EDT to już nie to. Trwałe są niezmiernie i pięknie rozkwitają na skórze ale
            mowa o perfumach . I świeże zapachy nie ulatniaja się , tylko trwają i trwają.
            Spotkałam się z opinią że Fragonard jest nietrwały ,a kiedy drążyłam temat nie
            dowierzajac okazywało sie że osoba stosowała ich EDT.Ja polecam PERFUMY!Tym
            bardziej, że praktycznie nie ma na rynku lekkich zapachów w wersji ekstraktu
            perfum (wszystko to najwyżej wody perfumowane).Polecam niesamowity Eau Fantasque
            (choć w wersji EDT taki sobie)pachnący czarną porzeczką, grejfrutem i
            zgniecioną trawą oraz wiosenny Etoile du Sud(bez, konwalia, ylang). Z
            cieplejszych pudrowy i szalenie kobiecy, delikatny Capucine. Baroque jest
            bardziej oficjalny ale też piękny(szczególnie połączenie wanilii z bergamotą)
            Przyjemna na lato jest woda odświeżająca werbenowa i kosmetyki kąpielowe z
            naturalnymi olejkami. Ja kupuję we Francji.
          • Gość: kohol Re: www.fragonard?? IP: *.crowley.pl 05.11.03, 16:28
            Kupiłam sobie miniaturki perfum jakieś 5 lat temu, w Grasse (takie żółte
            pudełeczko, po 5 ml perfum, 10 buteleczek), zakochałam się w Murmurf :) i Reve
            Indien.
            Najlepsze jest to, że to są perfumy, a nie wody toaletowe czy perfumowane, więc
            pachniały dosłownie 24 godziny, nawet po umyciu rąk, po nałożeniu jednej
            kropelki, cos pysznego :)
            Chyba dobrze zrobiłam wtedy, że nie zdecydowałam się na jeden zapach, tylko na
            taki "giftbox" - dzięki temu pozałam kilka zapachów i moge wybrać sobie to, co
            mi się najbardziej podoba. Jeszcze mi po parę kropelek zostało :)
            Rozważam ten sklep internetowy.
            W Dalii to sie moja koleżanka rozkochała :)
            • Gość: Margaret Re: www.fragonard?? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 18:30
              ale powiedzcie cos o cenach.prosze :)
              • Gość: JoP Re: www.fragonard?? IP: 213.17.128.* 05.11.03, 18:35
                Wszystkie ceny masz na stronie.
          • Gość: JoP Re: www.fragonard?? IP: 213.17.128.* 05.11.03, 18:43
            Jeżeli chodzi o jakość, nie narzekam, są delikatne, ale trwałe, trzymają się i
            rozwijają bardzo ładnie. U mnie bardzo przyjemnie komponowały się ze skórą.

Ech, wspomnienia, chyba zaszaleję, jeśli tylko wysyłają do Polski...
            • krajka Re: www.fragonard?? 05.11.03, 20:09
              Przypuszczam, że przesyłka pochłonie mnóstwo kaski, drugie tyle co ekstrakt
              30ml perfum(?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka