Gość: Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 13:46 ...w stylu Lolity Lempickiej, Envy Gucciego, czy Aqua di Gio Armaniego i białego Kenzo. Bardzo prosze o podpowiedź na co powinnam zwrócić uwagę w perfumerii:)Serdecznie dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Szukam perfum... 05.11.03, 13:49 mam wrazenie, ze Lolita nie za bardzo podobna jest do l'eau par Kenzo, dlatego trudno mi cos doradzic... ma to byc swiezy zapach? powachaj eau torride, givenchy; ffwd givenchy; oxygene, lanvin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Szukam perfum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:21 No pewnie, podobają mi się i takie i takie dlatego nie mam pojęcia co testować:) Torride odpada, Lanvina sprawdzę.Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Szukam perfum... 05.11.03, 14:24 moze jeszcze: l'eau par kenzo; laura laury biagiotti; cool water, davidoffa; chic caroliny herrery; 212 on ice tez herrery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Szukam perfum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:51 Wielkie dzięki Marghot będę sprawdzać:) Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Szukam perfum... 05.11.03, 15:14 > ...w stylu Lolity Lempickiej, Envy Gucciego, czy Aqua di Gio Armaniego i > białego Kenzo. Bardzo prosze o podpowiedź na co powinnam zwrócić uwagę w > perfumerii:)Serdecznie dziękuję! Nie bardzo rozumiem :-) skoro one Ci sie podobaja to dlaczego jeszcze szukasz czegos podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Szukam perfum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:22 Ano dlatego, że te wydają mi się oklepane i chciałabym czegoś niepowtarzalnego, wiesz taka babska fantazja;)Forumowe ekspertki potrafią doradzić coś odpowiedniego i nie ukrywam, że na to liczę. kaja nieobeznana w świecie perfum:) Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Szukam perfum... 05.11.03, 15:30 Gość portalu: kaja napisał(a): > Ano dlatego, że te wydają mi się oklepane i chciałabym czegoś niepowtarzalnego, > Ale chyba trudno cos niepowtarzanego skombinowac z kilku "popularnych" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Szukam perfum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:36 Nie tracę wiary.A Ty może zamiast kpić zaproponujesz cos od siebie:o) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Szukam perfum... 05.11.03, 15:41 Ja sie Kai wcale nie dziwie, czasem potrzebna jest odmiana, aby byc moze w koncu powrocic do dawnego pachnidla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Szukam perfum... 05.11.03, 15:44 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Nie tracę wiary.A Ty może zamiast kpić zaproponujesz cos od siebie:o) Bardzo chetnie:-) tyle ze moja "wiedza" ograniczy sie tylko do Comme des Garcons'y, ktore nie sa dostepne w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Szukam perfum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:45 :-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Szukam perfum... 05.11.03, 15:47 Gość portalu: kaja napisał(a): > :-))))))))))))))))))))))))))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Szukam perfum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:51 :-))))))))))))))) tzn. dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś