Dodaj do ulubionych

Co lepsze - samoopalacz czy solarium?

IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 08.11.03, 09:14
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.cxt.pl / 10.10.20.* 08.11.03, 09:37
      Ja osobiscie nie polecam solarium ani samoopalaczy. Solarium wysusza skore jak
      cholera. Skutki mozesz zobaczyc po latach.
      Samoopalaczem chyba nie umiem sie smarowac. Mialam z avon i bardzo smierdzial i
      bylam pomaranczowa. Poza tym brudzil bielizne. Natomiast z ziaji byl troszke
      lepszy, ale jednak go wyrzucilam.
      • Gość: Marta Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 08.11.03, 09:46
        samoopalacz napewno jest zdrowszy, ale brzydko wygląda, robi plamy i szybko ale
        nierównomiernie schodzi, solarium mniej zdrowe ale ładnie trwale opala...
    • Gość: justy Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 10:15
      jeśli już skóra musi być "opalona" to tylko samoopalaczem
      • Gość: nike Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 08.11.03, 12:13
        Dziękuję za pomoc.
        • Gość: Mikka Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: 80.48.129.* 08.11.03, 13:03
          No co wy? Wcale samoopalacz nie wyglada tak źle. Ja smaruję nim głównie nogi,
          bo mam strasznie białe i efekt nie jest wcale pomarańczowy. Oczywiście jie mam
          nóg jak mulatka, ale mi chodzi wlasnie o takie lekkie przyciemnienie.
          Uzywałam Clinique (specjalny dla jasnej karnacji), teraz przerzuciłam się na
          balsam Sopot. Smug nie ma, tylko trzeba sie smarować częściej, a delikatnie, a
          nie raz a dobrze.
          Tylko zapach jast nieco... hmmm specyficzny. Ale przy Ziaji Sopot, która
          brazuje delikatnie, nie aż tak intensywny.
    • Gość: inka Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 13:03
      Jesli samoopalacz brudzi to znaczy ze jest tani i najlepiej go wyrzucić.
      Wybierz droższy a z pewnością bedziej miała świetną opaleniznę bez zacieków i
      plam
      Solarium to sucha cera i zmarszczki!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zuza smoopalacz Kolastyna -polecam! IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.11.03, 19:53
      Jasne że samoopalacz.Najlepiej samoopalacz w sprayu z Kolastyny . Sprawdzałam
      kilka innych, ale ten jest the best.Uzywam go do twarzy 2-3 razy w tyg.bo blada
      jestem jak diabli, czasem do nóg, zawsze potem smaruje sie jeszce kremem,
      dzięki temu unikam ewentualnych nierówności koloru.
      P.S.
      Byłam raz w życiu w solarium i czułam sie w tej kabinie tak dziwnie, jakbym
      miała zaraz dostać klaustrofobii;)A poza tym chyba nie chcesz dostać zmarszczek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka