Gość: rav IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 13:43 Aby było modnie i ładnie wszyscy muszą być zatem ulizani... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo Re: Proste włosy IP: *.torun.mm.pl 08.11.03, 17:01 Przyznam, ze autorce udało się mnie zadziwić. Jakie najnowsze trendy? Gładkie włosy są modne od kilku lat przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Proste włosy IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 08.11.03, 17:18 To dziwne, bo wydawało mi się(i tak czytalam w prasie kobiecej), ze nareszcie zwiewna fryzura "na wietrze" jest modna. A jezeli chodzi o prostowanie- to na wlosy dlugie zabie x-tenso (licencja loreal) kosztuje od 250-300 zł (zalezy w ktorym salonie, w Welli podali mi cene nizsza, a w lorealu- wyzsza. pzd (obszar katowicki;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Proste włosy 08.11.03, 18:44 od tej jesieni sa modne proste wlosy- loki i zmierzwiona,potargana fryzura byla modna pod koniec zeszlego roku i połowe tego (w każdym razie 'oficjalnie' ;))) ). teraz się łamię czy powrócić do ich prostowania,czy nie.prostownica trochę zniszczyła mi włosy,a przez ten rok tak fajnie odpoczęły.może więc się wyłamię i pozostanę z 'bałaganem' na głowie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Proste włosy IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 08.11.03, 18:51 ja walcze ze swoimi wlosami odkad moja kochana mama;) , gdy mialam 16 lat, wpadła na genialny pomysl-zeby zrobic mi pasemka w domowycm zaciszu. Miałam ladne, miekkie -gładkie wlosy, a ten polski rozjasniacz, ktory zreszta trzymalam na wlosach zbyt dlugo- bardzo mi je zniszczyl, a i kolor byl beznadziejny. Teraz juz mam prawie w calosci "nowe wlosy", ale niestety maja bardziej "podatna fakture". Wywijają sie i w ogole. Stosuje Oleo Relax, prostowacz Goldwella, serum do koncowek ;), ale i tak nie sa tak proste jakbym chciala, raczej rozwichrzone..wiec chyba dam sobie spokoj i sie z tym pogodze :)). Niech sobie juz zyją wbrew modzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Proste włosy IP: 217.11.142.* 24.12.03, 16:15 a wiec.. zapomnij o goldwellu.. jezeli chcesz dyscyplinowac wlosy to oleo relax jak najbardziej wskazane, ale jezeli chcesz miec proste wlosy to x-tenzo jest najlepszym wyjsciem z sytuacji. pozdrawiam - Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawskie jajo co to jest to x-tenzo ? IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.03, 18:03 bo ja nie wiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: Proste włosy IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 08.11.03, 17:27 dodam jeszcze, co chyba oczywiste, ze ten zabieg jednak wysusza wlosy. Moja kolezanka robila cos podobnego, i faktycznie wloski byly proste-i sypkie,ale - jednak po paru myciach bylo widac, ze sa wysuszone-w miare jak efekt sie oslabiał.. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: Proste włosy IP: *.acn.pl 09.11.03, 15:01 Wiecie może ile będzie kosztowac wyprostowanie b. dłgich włóswó w warszawie ? I czy możliwe jest by wyprostowac tylko częsc włosów (niestety takie mam, ze potrzeba mi wyprostowac tylko cżesc bo tylko czesc strasznie sie puszy:(( a nie chciałabym niszczyc wszytkich.. W tym artykule przedstawiono metode prostujące włosy na 6-8 tyg. a nie dałoby sie na dłuuużej ? pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Proste włosy IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 09.11.03, 16:45 nie, nie ma takiej metody :). i nie wiem jak z ta czescia..w takim przypadku, moze po prostu kup preparat- do prostowania. Goldwella, Kerastae, ale Loreala Prof. ceny ok 45zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: Proste włosy IP: *.acn.pl 10.11.03, 14:43 Wielkie dzieki!! Dziś byłam u fryzjera. powiedział że może to zrobic to za 60- zł (b. długie włosy-pzypominam) na 8 tyg.Ale.. u moich wosów sie tego nie podejmie- są cienkie i nie chciałby żebym była niezadowlona bo istnieje ryzyko że sie spuszą.. szkoda :( i tak dobrze ze mi to powiedział a nie odrazu zabrał sie do roboty :-)) Dzięki za te preparaty ! napewno zobacze "co to jest" :-) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Proste włosy IP: 217.11.142.* 24.12.03, 16:17 Istnieje mozliwosc wyprostowania tylko czesci wlosow to praktykuje sie u nas w studio. Co do efektu.. to trzeba to robic co jakis czas (6-8 tyg.) ze wzgledu na to, ze widac odrost. a co do cienkich wlosow.. kwestia zastosowania innego produktu przy robieniu x-tenzo (o ile dobrze pamietam jest 3-4 rodzaje x-tenzo w zaleznosci od rodzaju wlosow) pozdrawiam artur. w razie czego prosze o kontakt jaga@jagahairdesign.com Odpowiedz Link Zgłoś