Dodaj do ulubionych

puder Unifiance

12.11.03, 12:30
proszę o opinie & pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Maritka Re: puder Unifiance IP: *.szwajcarska.pl 12.11.03, 12:40
      efekt maski
      • blu_girl Re: puder Unifiance 12.11.03, 12:59
        dziękuję.Tak myslalam,bo taki sam efekt jest w przypadku podkładu,prawda..?
        • Gość: nana76 Re: puder Unifiance IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 12.11.03, 13:22
          Nie,nieprawda. Podklad Unifiance nie musi robic maski na twarzy.Wszystko
          zalezy od umiejetnego nalozenia go.Zeby efekt byl taki jaki zapewnia
          producent, czyli mocne krycie, wystarczy kropelka. Ja uwywam tego podkladu juz
          barzo dlugo i jest prawie niewidoczny.To kwestia wprawy i "wyczucia"
          odpowiedniej ilosci.Podobnie jest z sypkim pudrem.
          pozdrawiam
          • Gość: blu_girl Re: puder Unifiance IP: *.acn.pl 12.11.03, 13:27
            Niestety,wydaje mi się,że w przypadku moich doświadczeń z tym kosmetykiem,niee
            chodzi o wprawę,bo jako charakteryzator pracuję już parę ladnych lat i na brak
            praktyki nie narzekam,natomiast istotna jest tutaj cera,na którą się ten
            podklad nakłada,na mojej,niezaleznie od ilości,wygląda FATALNIE.
            • Gość: n Re: puder Unifiance IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 12.11.03, 13:48
              A jak nakladasz ten podklad? Moze gabeczka? bo gabeczka to on i na mnie
              fatalnie wyglada.Kropla na palec,rozcieram na polowie dloni i nakladam
              podobnie jak krem.W ciemniejsze przebarwienia wklepuje palcem jeszcze
              odrobinke i efekt naprawde super. A jesli chodzi o cere, to prawda.Na kazdej
              twarzy, kazdy podklad wyglada inaczej.Ja mam cere tlusta z rozszzerzonymi
              porami w okolicach nosa, ale pod poklad klade zawsze kropelke serum
              wygladajacego i cos matujacego (krem AA, YR). Ten poklad nie ma niestety
              zadnych wlascowosci wyglazajacych ani matujacych, ale i tak sie z nim nie
              rozstaje. Pisze tu o podkladzie Unifiance, ale juz z nowej serii-bo to
              nieprawda,ze zmienilo sie tylko opakowanie.Poprzedni tez mialam i byl troche
              inny.
              pozdrawiam
              • nana76 Re: puder Unifiance 12.11.03, 13:54
                ten post powyzej to tez moj tylko cos mi sie autor nie napisal:-)))
    • Gość: megima Re: puder Unifiance IP: *.w / *.w-s.pl 12.11.03, 14:05
      Baby, co wy piszecie! Puder Unifiance sypki w PUDELKU i z puszkiem jest
      nieslychanie lekki i delikatny. Zastosowano w nim technike mikropulweryzacji,
      czyli jego czasteczki sa bardzo malutkie, przez co idealnie wtapia sie w skore
      i jest jak pylek. Siteczko do dozowania rowniez jest bardzo drobne, takze nie
      wysypuje sie nadmierna ilosc. Dostepny w 6 odcieniach.
      A podklad Unifiance to kryjacy, majacy 25 % pigmentu i trzeba go nakladac
      malutko, brac palcami krople doslownie-rozprowadza sie pieknie, dobrze kryje i
      nie ma efektu maski-wierzcie mi, pracuje na nim 3 lata, bo jestem makijazystka
      firmy. Nowy podklad we fluidzie do mieszanej i w kremie do suchej jest bardzo
      lekki, rozswietla i wygladza i pisalam o nim sto razy. Dostepny w 6 odcieniach.
      Jakies pytanka? Czekam
      • Gość: em Re: puder Unifiance IP: *.kp.pl 12.11.03, 14:44
        no właśnie wszystko wrzucone do jednego wora, bez rozpoznania, nie można
        porównywać puder sypki z podkładem do cery tłustej trądzikowej lub bardzo
        suchej, a oferta LRP coraz bogatsza
      • Gość: nana76 Re: puder Unifiance IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 12.11.03, 14:44
        zgadzam sie ze wszystkim co napisalas!
      • an_ni Re: puder Unifiance 12.11.03, 15:19
        a na czym polega twoja praca? rezprezentujesz LRP? a mozna sie z toba umowic na
        makijaz/porade? ja uzywam Unifiance kryjacego i jestem zainteresowana pudrem
        sypkim
        • annaoke Re: puder Unifiance 12.11.03, 20:07
          Mam 44 lata i suchą cerę- z problemami naczynkowymi, Czy ten podkład będzie
          dobry dla mnie??? Czy dobrze pokryje?? A może on jest tylko dla młodych??
          Prosze o odpowiedż. Dzięki z góry i pozdrawiam wszystkich !!!
          • Gość: justy Re: puder Unifiance IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 20:56
            wątek jest o pudrze sypkim.
            pytasz o podkład- nie ma ograniczeń wiekowych, kryje bardzo dobrze, jeśli
            naczynka nie są wyjatkowo widoczne, to moze nawet obejdzie się bez korektora-
            to o dotychczasowej wersji tego podkładu. we wrześniu pojawiły się dwa nowe
            warianty podkładów Unifiance i nie kryją one aż tak dobrze (za to dają efekt
            wygładzenia i istnieje wariant do cery suchej)
        • Gość: megima Re: puder Unifiance IP: *.w / *.w-s.pl 13.11.03, 16:14
          owszem, dobieram kosmetyki i maluje slicznie:))) w Lodzi, Koninie i Kaliszu.
          Gdzie ci pasuje?Pogadamy...
          • an_ni Re: puder Unifiance 13.11.03, 16:42
            niestety nie pasuje mi zadno z tych miejsc, jestes z W-wy :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka