blu_girl 12.11.03, 12:30 proszę o opinie & pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maritka Re: puder Unifiance IP: *.szwajcarska.pl 12.11.03, 12:40 efekt maski Odpowiedz Link Zgłoś
blu_girl Re: puder Unifiance 12.11.03, 12:59 dziękuję.Tak myslalam,bo taki sam efekt jest w przypadku podkładu,prawda..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana76 Re: puder Unifiance IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 12.11.03, 13:22 Nie,nieprawda. Podklad Unifiance nie musi robic maski na twarzy.Wszystko zalezy od umiejetnego nalozenia go.Zeby efekt byl taki jaki zapewnia producent, czyli mocne krycie, wystarczy kropelka. Ja uwywam tego podkladu juz barzo dlugo i jest prawie niewidoczny.To kwestia wprawy i "wyczucia" odpowiedniej ilosci.Podobnie jest z sypkim pudrem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu_girl Re: puder Unifiance IP: *.acn.pl 12.11.03, 13:27 Niestety,wydaje mi się,że w przypadku moich doświadczeń z tym kosmetykiem,niee chodzi o wprawę,bo jako charakteryzator pracuję już parę ladnych lat i na brak praktyki nie narzekam,natomiast istotna jest tutaj cera,na którą się ten podklad nakłada,na mojej,niezaleznie od ilości,wygląda FATALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: puder Unifiance IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 12.11.03, 13:48 A jak nakladasz ten podklad? Moze gabeczka? bo gabeczka to on i na mnie fatalnie wyglada.Kropla na palec,rozcieram na polowie dloni i nakladam podobnie jak krem.W ciemniejsze przebarwienia wklepuje palcem jeszcze odrobinke i efekt naprawde super. A jesli chodzi o cere, to prawda.Na kazdej twarzy, kazdy podklad wyglada inaczej.Ja mam cere tlusta z rozszzerzonymi porami w okolicach nosa, ale pod poklad klade zawsze kropelke serum wygladajacego i cos matujacego (krem AA, YR). Ten poklad nie ma niestety zadnych wlascowosci wyglazajacych ani matujacych, ale i tak sie z nim nie rozstaje. Pisze tu o podkladzie Unifiance, ale juz z nowej serii-bo to nieprawda,ze zmienilo sie tylko opakowanie.Poprzedni tez mialam i byl troche inny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nana76 Re: puder Unifiance 12.11.03, 13:54 ten post powyzej to tez moj tylko cos mi sie autor nie napisal:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: puder Unifiance IP: *.w / *.w-s.pl 12.11.03, 14:05 Baby, co wy piszecie! Puder Unifiance sypki w PUDELKU i z puszkiem jest nieslychanie lekki i delikatny. Zastosowano w nim technike mikropulweryzacji, czyli jego czasteczki sa bardzo malutkie, przez co idealnie wtapia sie w skore i jest jak pylek. Siteczko do dozowania rowniez jest bardzo drobne, takze nie wysypuje sie nadmierna ilosc. Dostepny w 6 odcieniach. A podklad Unifiance to kryjacy, majacy 25 % pigmentu i trzeba go nakladac malutko, brac palcami krople doslownie-rozprowadza sie pieknie, dobrze kryje i nie ma efektu maski-wierzcie mi, pracuje na nim 3 lata, bo jestem makijazystka firmy. Nowy podklad we fluidzie do mieszanej i w kremie do suchej jest bardzo lekki, rozswietla i wygladza i pisalam o nim sto razy. Dostepny w 6 odcieniach. Jakies pytanka? Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: puder Unifiance IP: *.kp.pl 12.11.03, 14:44 no właśnie wszystko wrzucone do jednego wora, bez rozpoznania, nie można porównywać puder sypki z podkładem do cery tłustej trądzikowej lub bardzo suchej, a oferta LRP coraz bogatsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana76 Re: puder Unifiance IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 12.11.03, 14:44 zgadzam sie ze wszystkim co napisalas! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: puder Unifiance 12.11.03, 15:19 a na czym polega twoja praca? rezprezentujesz LRP? a mozna sie z toba umowic na makijaz/porade? ja uzywam Unifiance kryjacego i jestem zainteresowana pudrem sypkim Odpowiedz Link Zgłoś
annaoke Re: puder Unifiance 12.11.03, 20:07 Mam 44 lata i suchą cerę- z problemami naczynkowymi, Czy ten podkład będzie dobry dla mnie??? Czy dobrze pokryje?? A może on jest tylko dla młodych?? Prosze o odpowiedż. Dzięki z góry i pozdrawiam wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: puder Unifiance IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 20:56 wątek jest o pudrze sypkim. pytasz o podkład- nie ma ograniczeń wiekowych, kryje bardzo dobrze, jeśli naczynka nie są wyjatkowo widoczne, to moze nawet obejdzie się bez korektora- to o dotychczasowej wersji tego podkładu. we wrześniu pojawiły się dwa nowe warianty podkładów Unifiance i nie kryją one aż tak dobrze (za to dają efekt wygładzenia i istnieje wariant do cery suchej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: puder Unifiance IP: *.w / *.w-s.pl 13.11.03, 16:14 owszem, dobieram kosmetyki i maluje slicznie:))) w Lodzi, Koninie i Kaliszu. Gdzie ci pasuje?Pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: puder Unifiance 13.11.03, 16:42 niestety nie pasuje mi zadno z tych miejsc, jestes z W-wy :( Odpowiedz Link Zgłoś