blu_girl 14.11.03, 15:05 Kobietki,potrzebuję dobrego,matującego sypkiego pudru.Pomóżcie.Całuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raczek Re: sprawdzony dobry puder sypki IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 14.11.03, 15:56 pierre renee ma fantastyczny sypki perłowy. kolory są trzy do wyboru i odcień beż pasuje prawie wszystkim. ma taką delikatną poświatę i doskonale rozświetla jednocześnie matując co trzeba. cena ok. 22 zł. mój drugi faworyt to isadora, odcień sand. lekko transparentny i bardzo wydajny (ogromne puzdro) starcza na długo. kosztuje coć koło 60 - ciu paru złotych. obydwa bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day MF 14.11.03, 16:46 moja siostra i mama uzywały max factor, wiecej niz po jednym opakowaniu wiec zadowolone raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniam Re: sprawdzony dobry puder sypki IP: *.range217-44.btcentralplus.com 14.11.03, 17:27 A ja polecam Avon. Jest wielki i na bardzo dlugo starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sprawdzony dobry puder sypki IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.11.03, 17:48 Ja też polecam Max Factor. Najlepszy z wszystkich jakie miałam. Używam tylko transparentnego bo nie wygląda jak maska a super matuje i kryje. Po prostu rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: sprawdzony dobry puder sypki 14.11.03, 18:18 a ja polecam inglota, jest bardzo delikatny ale matuje dobrze, latwo sie rozprowadza na buzi i kosztuje tylko 20 zl. jestem naprawde mile zaskoczona tym pudrem. jak dla mnie jest super. aha i maja spory wybor kolorow, takze z drobinkami rozswietlajacymi. podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: sprawdzony dobry puder sypki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 18:41 LUMENE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: sprawdzony dobry puder sypki IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 15.11.03, 00:21 Tylko Estee Laude! Kosztuje ok 180 zł, wystarcza na rok codziennego stosowania. Żaden się nie równa. Wypróbuj w jakiejś perfumerii, to sama sie przekonasz! Odpowiedz Link Zgłoś
milkas2 Re: sprawdzony dobry puder sypki 15.11.03, 16:58 ja też używam E.Lauder, i jestem zadowolona, oceniam na 5, czy Clinique jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrie.p Re: sprawdzony dobry puder sypki IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 17:54 Polecam Viperę-puder matujący do twarzy i ciała. Jest rewelacyjny: matuje na cały dzień, nie wususza,jest trwały,niewidoczny i niedrogi. Używałam Orilame, Maybelline i Avonu i ten jest zdecydowanie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś