Dodaj do ulubionych

problem z suchą skóra:(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 13:34
od jakiegoś czasu mam przesuszoną skórę,szczególnie w okolicach ust.własciwie
mam cere mieszana ale z tłustymi strefami można sobie jakos poradzić jednak
chcialabym prosic o polecenie jakiegos dobrze nawilzajasego kremu ktory nie
spowoduje przy tym powstawania jakis wypryskow itp. dziekuje z gory za rady
Obserwuj wątek
    • Gość: joan1973 Re: problem z suchą skóra:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 14:43
      u mnie po stosowaniu kwasów przesuszył się nos, łuszczyła mi się skóra i ulgę
      mi przyniósł Re-lipid Daxa. posmarowałam się dosłownie 3 razy na noc i bardzo
      mi pomógł, skóra przestała się łuszczyć i schodzić. polecam ci ten krem
    • Gość: mirka Re: problem z suchą skóra :( IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 16.11.03, 14:53
      Ja mam mnóstwo (!) suchej skóry. Najlatwiej jest poradzic sobie z twarza, jest
      bardzo duzo kosmetyków tylko trzeba je zmieniac, bo - przynajmniej moja - skóra
      sie przyzwyczaja i przestaje reagowac. Ostatnio np. uzywalam bardzo fajnego
      kremu "Mineral Care", jakas izraelska produkcja, byl swietny. Na zime lepiej
      chyba troche gestsze?... A, jeszcze Avene "Hydrance Riche". Rewelacyjny.
    • Gość: Romapoz Re: problem z suchą skóra:( IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 15:36
      Miałam podobny problem - skóra mieszana z tendencja do przetłuszczania. MOja
      dermatolog poleciła mi dwa fajne kremiki, które stosuje na noc i wcale nie
      nawilżające, bo takie, wydaje mi się, nic tu nie poradzą. A więc: 1)La Roche-
      Posay Pityval, 2) Seboderm -emulsja do skóry łojotokowej ze skłonnością do
      przetłuszczania i łuszczenia. Oba polecam. (aha, do zdobycia w aptece)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka