Dodaj do ulubionych

wystajacy brzuch

IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 14:44
Moim problemem jest duzy,wystający brzuch. Reszta figury jest w miare ok ,
ale ten brzuch ... Poradzcie prosze jak sie go pozbyć. Próbowałam robić
brzuszki ale jakos mi to nie wychodzi. Może jest jakiś inny sposób?
Obserwuj wątek
    • utalia Re: wystajacy brzuch 16.11.03, 17:34
      Jednak namawiam Cie na "brzuszki" chociaz troche uowoczesnione. Otoz wczoraj
      bylam u znajomej, ktora zaprezentowala mi pewien sprzet cwiczeby. Sprzet to
      moze za duzo powiedziane ale taka specjalna lezanka, nogi sie zaczepia o takie
      specjalne podporki a caly tulow lezy lekko a moze nawet bardziej mocno w dole.
      I z tej pozycji robisz te brzuszki. Smialam sie kiedy znajoma mowila, ze po 2
      takich sklonach bolaly ja miesnie brzucha przez 2-3 dni. Jednak jestem zdumiona
      poniewaz dzisiaj odczuwam to samo. A naprawde prawie wcale sie nie wysilalam.
      Oznacza to ze cwiczenie w ten sposob angazuje bardzo miesnie i pomysl jak moze
      byc efektywne na dluzsza mete. Przy cwiczeniu nalezy glowe miec lekka
      odchylona, rece za glowa i wykonywac to bardzo bardzo powoli. Pewnie do
      kupienia w wielu sklepach sportowych i to nie powinno byc drogie bo nie ma tam
      nic ruchomego czy "bajeranckiego". Pozdrawiam Utalia
    • Gość: anka Re: wystajacy brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 22:08
      polecam pilates.po jakims czasie na pewno beda efekty:)
    • melpo Re: wystajacy brzuch 16.11.03, 23:18
      ABS, fat burning - moze te formy aerobicu także oprócz pilates. a do tego
      brzuszki, brzuszki, brzuszki, na ławce ukośnej [dla mnie masakra], i na plasko.
      Życzę wytrwałości, a jest o co powalczyc!!!!!! Moim zdaniem warto też
      powstrzymać się od jedzenia godzinępo ćwiczeniach, ale nie wiem, co inni o tym
      sądzą.
    • Gość: ona Re: wystajacy brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 23:37
      Nie pij tyle browaru!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka