Dodaj do ulubionych

Fryzjerz w krakowskim Geant

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.11.03, 11:03
Czy ktoś ścianł włosy w salonie fryzjerskim w Geant, w Krakowie?Bodajże to
jest Hair Coif. Czy możecie kogoś tam polecić? Muszę coś zrobić z moimi
kudłami. Poprzednie wątki forumowe o fryzjerach już oglądałam....
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: Fryzjerz w krakowskim Geant IP: 195.124.18.* 25.11.03, 16:21
      Nawet sie nie wygłupiaj i nie chodz tam.
      Ja byłam tam raz podczas zakupów stwierdziłam że wskocze i sie obetnę...
      popłakałam sie potem :( poza tym nie miła obsługa a tani też nie jest. Jeżeli
      chcesz coś zrobić z włosami to napewno nie w salonie tego typu. To jest cos na
      zasadzie MC Donald, wielka masówka.... a tak naprawdę na kolacje do dobrej
      restauracji a nie do tego typu loklu...
      • Gość: Ula Re: Fryzjerz w krakowskim Geant IP: *.ghnet.pl 25.11.03, 17:03
        Renata ma racje ja rozniwez nie polecam tego zakladu. Niemila obsluga i
        rzeczywiscie leci tam masowa - byle szybciej i nastepny! Natomiast na chyba
        ulicy Pilotow jest salon Wella Trendy - osobiscie na fajnegofachowa obsluge
        ale czy mila ? Dobrze scinaja jednak trzeba sie wczesniej umowic!
    • Gość: anka Re: Fryzjerz w krakowskim Geant IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 25.11.03, 18:32
      Weszłam tam raz tylko zapytać o jakieś szampony dla wypadających włosów,
      prosiłam o jakiś niezbyt drogi. Pani powiedziała, że jest jeden, cena ok. 50
      zł. Pytam, czy nie ma tańszego. Popatrzyła na mnie z pogardą i stwierdziła, że
      nie. Była tak odpychająca, że szybko stamtąd uciekłam. A za chwilę weszłam do
      Yves Rocher i kupiłam szamponik za ok. 18 zł. Taki, jak chciałam.
      Tak więc obsługa w tym "salonie" to po prostu jaśnie wielmożne panie. Już samo
      to odstrasza. Brrrr..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka