tomaj44 20.11.03, 01:01 Ostatnio duzo mozna uslyszec o nowym szamponie , ktory podobniez moze pobudzac odrastanie wlasow . Czy ma pani jakies potwierdzone wiadomosci na temat tego szampon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: Dermena 23.11.03, 14:54 Witam Na razie nie spotkałam się z żadnymi doniesieniami na temat szamponu pobudzającego odrastanie włosów i nie bardzo wierzę, że byłoby to możliwe dzięki szamponom. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
agata162 Re: Dermena 15.02.04, 16:52 Cześć, stosowałam ten szampon przez ponad miesiąc, lecz nie przyniósł żadnych widocznych rezultatów, niestety. Włosy wydają mi tak, jak dawniej. :{ Odpowiedz Link Zgłoś
opium4 Re: Dermena 15.02.04, 23:22 Stosuje ten szampon - ale przyznaje, ze nie do konca stosuje sie do zalecenia, aby myc wlosy codziennie i sadzilam, ze dlatego nie widze efektow - wlosy nadal wypadaly. Od kilku dni natomiast zaczelam lykac drozdze w pastylkach HUMAVIT - w aptece 150 pastylek kosztuje ok. 10 zl - i naprawde niemal z dnia na dzien wlosy przestaly wypadac!!!! POLECAM!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anatolia44 Re: Dermena 04.04.04, 16:51 do Opium4-->slyszalam o tych tabletkach drozdzowych lecz sama ich jeszcze nie stosowalam.Czy mozesz mi napisac jakiego typu lysienie masz,ze ci pomoglo? Odpowiedz Link Zgłoś