Gość: Karolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 16:21 używałyście? do jakiej jest cery? jakie ma wlaściwości? pani w drogerii potrafiła tylko powiedzieć, że jest "pudrowy", zadnych ulotek też nie miała:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ElisaDay ja nic nie wiem. IP: *.tele2.pl 24.11.03, 17:09 jak sie nazywa ten podkład? pewnie jest do jakiejs suchej cery bo do tłustej juz duzo maybelline ma. Odpowiedz Link Zgłoś
youaresowonderful Re: ja nic nie wiem. 24.11.03, 19:17 wonder finish. www.maybelline.com - tutaj można dowiedzieć się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: ja nic nie wiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 19:28 jest plynny i podobno nie trzeba po nim uzywac pudru w kamieniu, ale do jakiej ery nie mam pojecia, zaraz zerkne na stronke maybelline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay ze strony: IP: *.tele2.pl 25.11.03, 15:32 lekki plynny, zmienia sie na skorze w lekkie, pudrowe wykonczenie. nie zostawia smug, jest naturalny. b. dobrze kryje a jest niewidoczny. nawilzajaca gliceryna, antyrodnikowa witamina E, film spf 15, bez tłuszczu, bez zapachu, hipoalergiczny. nigdy nie twierdzilam ze sie nadaje do tłumaczenia z angielskiego na polski!! ;) w wielkiej brytanii w 6 odcieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: ze strony: 25.11.03, 15:52 wszystko oki, tylko ciekawe jak sie spisuje w rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day i jeszcze coś. 26.11.03, 13:37 eh, dopiero pozniej zrozumialam jeszcze jedno mądre slwo z opisu - non- comedonic znaczy nie powodujący powstawania zaskorników. dzis pomacalam je w Naturze, były 4 kolorki - sand, cameo, nude, ivory, czyli tak jak chyba freshmatte albo everfresh. jak ktos juz kupi to sie dowiemy jak tam z rzeczywistoscia :). sama bym sobie taki kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: i jeszcze coś. IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 26.11.03, 16:21 Mowicie o MAYBELINE EverFresh ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay wonder finish IP: *.tele2.pl 26.11.03, 16:26 mówimy o Wonder Finish, dopiero od krótkiego czasu na rynku, wiec moglas nie widziec. Odpowiedz Link Zgłoś