Gość: Richelieu* IP: 213.77.25.* 30.11.03, 19:27 nie do zdobycia, a piękny. Czy, któraś z Was wie gdzie w Polsce można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Maroussia Slava Zaitzev IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 30.11.03, 21:29 właśnie,czy to jeszcze istnieje????? Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Maroussia Slava Zaitzev 30.11.03, 22:58 Widziałam na paru aukcjach (Maroussia była na Allegro niedawno), ale obawiam się że to już raczej wycofane z produkcji. Podobnie jak Oui Non Kookai i Naf Naf Vanilia popularne u nas w połowie lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Maroussia Slava Zaitzev 30.11.03, 23:04 Nie dostaniesz w Polsce. Poszperałam i znalazłam te perfumy na zagranicznych portalach. Jak chcesz, to podrzucę adresy. Też miałam ten zapach w zamierzchłych czasach, pamiętam że był dość intensywny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotkaa Re: Maroussia Slava Zaitzev IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 22:56 widzialam wczoraj w "domu towarowym" w Lubinie Maroussie Slavy Zatzev'a - 30 ml Odpowiedz Link Zgłoś