Gość: silie IP: 217.97.161.* 27.01.02, 19:15 Bardzo proszę o polecenie dobrej kosmetyczki w Łodzi. Czy któraś z Was korzystała z firmowego salonu Yves Rochera? Z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Re: KOSMETYCZKA W ŁODZI? IP: *.bremultibank.com.pl 28.01.02, 15:49 Korzystałam raz z salonu Ives Rochera i więcej nie skorzystam, gdyż Pani kosmetyczka wykonywała zabiegi na mojej twarzy (czyszczenie, masaż, maseczki itp) w gumowych rekawiczkach, tłumacząc się, że ma skaleczony palec. Do dzisiaj pamiętam jak nieprzyjemne było to uczucie, nie mówiąc o tym, że efekt był praktycznie żaden. Mam obecnie dobrą kosmetyczkę, którą z czystym sumieniem mogę polecić. Wiele moich koleżanek (i ich mam) korzystało już z jej usług i były bardzo zadowolone. Jest właścicielką i jednocześnie kosmetyczką w swoim zakładzie (jest tam również fryzjerka i manicurzystka - nie znam więc nie polecam). Jest bardzo sympatyczna i przede wszystkim zna się na swoim fachu. Sprawdź i napisz czy jesteś zadowolona. Namiary: Pani Magda ul.Piotrkowska 88 tel. 6 300 090. Mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: KOSMETYCZKA W ŁODZI? IP: 217.97.161.* 28.01.02, 22:38 Mała, bardzo dziekuję za Twój post. Tym bardziej, że salon kosmetyczny YR jest tylko jeden w Łodzi, i chyba na pewno go nie odwiedzę:((( Czekałam po prostu na namiery jakiegoś małego salonu, ale profesjonalnego. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś