Dodaj do ulubionych

krem na b przesuszone stopy

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.03, 18:02
próbowałam juz wielu,łacznie z super tłustym Ziaji i nic. teraz waham sie
miedzy Schollem Hirschtalg-z łoju jelenia albo Neutrogeną dla przesuszonych
stóp. Czy znacie któryś z nich, który polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: madusiak Re: krem na b przesuszone stopy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.03, 17:18
      ciagnę wątek...
      • Gość: mom Re: krem na b przesuszone stopy IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 08.12.03, 18:33
        masc hasceral w aptece, tlusta ale skuteczna, na noc gruba warstwa na to
        bawelniane skarpetki i rano super efekty i tak przez kilka dni codziennie a
        potem kilka razy na tydzien
        • Gość: neska Re: krem na b przesuszone stopy IP: *.devs.ac-net.pl 08.12.03, 19:51
          Polecam ten kremik Neutrogeny, jest bardzo skuteczny.Bardzo mi pomógł an
          wysuszone pięty.Lepiej stosować go na noc bo jest dość tłusty.Dobry jest też
          Xerial Lab.SVR.
          • Gość: mom Re: krem na b przesuszone stopy IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 08.12.03, 20:00
            Hasceral jest tanszym odpowiednikiem Xerialu
    • Gość: anka Re: krem na b przesuszone stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 23:01
      • Gość: anka Re: krem na b przesuszone stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 23:05
        Polecam również krem Urody z namalowaną stopą - 90 active, dla mojej wysuszonej
        skóry jest super. jest to krem z wyciągiem szałwi lekarskiej. Nie ma przyjemnego
        zapachu, ale jest bardzo skuteczny.
        • katrina1980 Re: krem na b przesuszone stopy 08.12.03, 23:14
          dobre dla mnie były: do rak i stóp (pomarańczowe pudełko) ziaji, lniany (zółta
          tubka z granatowymi napisami) Polleny Ewy i właśnie ten z łojem jelenia.
          nakładane 2 razy dziennie + skarpetki oczywiście bawełniane na noc.

możesz też spróbować:
          linomag z apteki
          maść z witaminą A/maść witaminowa z apteki

zwykła wazelina dwa razy dziennie na MOKRE stopy (zaraz po wyjściu spod
          prysznica) tylko ze wtedy musisz nosić non stop bawełniane skarpetki. ja i tak
          noszę, ale dla kogoś kto ubiera się "biurowo" czytaj rajstopy to może byc
          problem. btw na przykładzie mojej babci zauwazyłam że codzienne noszenie
          rajstop żle wpływa na skóre stóp.
    • dziuunia Re: krem na b przesuszone stopy 08.12.03, 23:34
      Ktoś tu kiedyś wspominał o maści Dernilan,podobno tania i skuteczna.Ja stosuję
      Xerial 50 i efekty są b.dobre.Neutrogena jest taka sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka