dordulka 07.12.03, 18:06 Witam serdecznie. Czy ktos juz je ma? Jak pachna? Czy sa trwale? Jak sprawdzaja sie zima? Kusza mnie okrutnie, ale ciagle nie moge sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anouk11 Re: GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:32 Ja polubilam ten zapach,taki slodko-gorzki, trwaly, odpowiedni na zime ale bez fajerwerków. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabruna Re: GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE 08.12.03, 11:25 Dla mnie rewelacja. dostałam go tydzień temu. Jestem zachwycona i dawno mnie tak prerfumy nie urzekłay. Co ciekawe nigdy nie lubiłam tego typu zapachów. zawsze wolałam korzenne mocne zapachy, tymczasem Very Irresistible mnie oczarował. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE 08.12.03, 22:00 JEST BOSKI :) i wydaje sie odpowiedni na zime :) taki... NIEODPARTY :) Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE 09.12.03, 01:05 Niestety, takich opinii sie obawialam :-) Pewnie je kupie i to calkiem niedlugo. A moze dostane, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś