Dodaj do ulubionych

Jak to jest z tymi cenami kosmetyków...

IP: *.met.pl 13.12.03, 21:34
No własnie... ostatnio płaciłam za podkład Fresh Matte Maybelline coś ok. 37
zlotych w Galerii Centrum, parę dni później zachodzę do Sephory - i tam cena
sic! jakies 20 zł, to samo w Rossmanie...a w pedet.pl 17 zł...
Juz nic nie rozumiem - 100% róznicy w cenie jednego produktu???
Obserwuj wątek
    • dafni Re: Jak to jest z tymi cenami kosmetyków... 14.12.03, 17:01
      Sklep nie ma narzuconej przez producenta ceny stąd te różnice. Ja omijam
      Sephorę, bo mają tam wysoką marżę. Najbardziej opłaca się kupować kosmetyki w
      weekendy w Galerii Centrum (duży wybór i wszystko o 20% tańsze). W Pedecie jest
      też tanio ale do ceny jest doliczony koszt kuriera (ok. 11zł)
      • Gość: Pauli Re: Jak to jest z tymi cenami kosmetyków... IP: *.chello.pl 14.12.03, 17:29
        Z tymi cenami to jest tak, ze we wszystkich galeriach handlowych do ceny
        producenta dolicza sie srednio 100-150% marzy... To chyba wszystko wyjasnia:).
        A sklep ktory jest drogeria 'luzno stojaca' dolicza obie tylko 50%. A sklep
        internetowy pewnie jeszcze mniej
        pzdr
        • dixi Re: Jak to jest z tymi cenami kosmetyków... 14.12.03, 19:05
          też mnie to zadziwia czasami:) niedawno kupiłam w rossmanie aktywator pod
          krem Re-lipid Daxa za ok.13 zł - i nie była to zadna promocja; wczesniej
          kupiłam go za jakieś 24 zl w normalnej zn. nie sieciowej drogrerii, tak jakoś
          kosztuje również na esentii...
    • Gość: Nag Re: Jak to jest z tymi cenami kosmetyków... IP: *.acn.waw.pl 14.12.03, 19:11
      Z tego co wiem to na ten podkład jest teraz promocja. Mi udalo się go kupić za
      19,90.
      • Gość: Ael Promocja Maybelline - gdzie? IP: *.imm / *.instytut.com.pl 14.12.03, 19:52
        Nag, czy mozesz napisac gdzie kupilas ten podklad za te cene...?
        Bede bardzo wdzieczna.
        PZDR
        • oko_jeza Re: Promocja Maybelline - gdzie? 14.12.03, 21:09
          kupiłam ten podkład jakieś 1,5 tygodnia temu za 21 zl... różnice czasem sa
          porażające.
          • Gość: Ael Re: Promocja Maybelline - gdzie? IP: *.chello.pl 15.12.03, 12:36
            moze jednak ktos mi podpowie dokad powinnam sie udac, zeby nie obleciec calej
            Warszawy na prozno...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka