Gość: bibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 14:42 Mam pytanie do warszawianek: gdzie można kupić efektowne mydła i sole kąpielowe? Na myśl przychodzi mi tylko Mydlarnia przy Brackiej, ale pewnie jest tego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: jeszcze raz o prezentach IP: *.zapora / 217.96.25.* 16.12.03, 15:16 Galerai Mokotów Sense of Philosophy mydła robione ręcznie - chociaż mi akurat mydła tam się nie podobają (sa delikatne i w trakcie uzaywania mogą rozłamać sie na pół), to polecm olejki i sole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay wola park: IP: *.tele2.pl 16.12.03, 15:21 wola park, stoisko na srodku w alejce na pierwszym pietrze. maja recznie robione mydelka, pachnace, ciekawe. a dalej w Douglas tez są sole i takie tam. żeby cale mnUstwo kasy zbić. na takich jak ty ;))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: wola park: IP: *.zapora / 217.96.25.* 16.12.03, 15:35 tak na marginesie kupiłam ostatnio jakąś tanią sól kompielową w Rosmannie i jest rewelacyjna TAK JAK I PŁYNY DO KĄPIELI - DUŻO LEPSZE NIŻ DROGIE CACKA KTÓRE WCZEŚNIEJ KUPOWAŁAM! Odpowiedz Link Zgłoś