Dodaj do ulubionych

Noa-Cacharel-pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 11:31
czy istnieje wersja tylko woda toalet? czy jest tez perfumowana?
Obserwuj wątek
    • Gość: halina Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 17.12.03, 11:46
      Jest. Bodajże 40 i 60 ml.
    • Gość: ada Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.itpp.pl 17.12.03, 12:24
      jest, tylko to już zupełnie inna bajka, tj. inny zapach, wcale nie taki ładny
      jak noa
      • bum4 Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 14:48
        Jest perfumowana, 40 ml chyba.
        I ja ja wole od EDT.
        Aha, mozna kupic tez mgielke do ciala z nablyszczajacymi drobinkami, mam ja,
        jest super, tylko nie pachnie tak jak Noa:(

Ola
        • kaja-75 Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 14:53
          Potwierdzam:-)Noa edp pachnie dużo brzydziej niż Noa edt, no ale to kwestia
          gustu.
          kaja
          • Gość: plum1000 Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 15:03
            ale czmu pachnie inaczej? jak to taka sama woda? czy dotyczyc to moze tez
            zapachów innych firm?
            • marghot Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 15:06
              wg mnie seria kosmetykow edp, edt, zele, balsamy etc. pachnie tak samo, moze
              neico slabiej lub mocniej
              ale przeciez skomponowane sa na tej samej bazie i chodzi o to aby stosujac np.
              balsam+edp efekt zapachowy byl bardziej trwaly
              • Gość: halina Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 17.12.03, 15:20
                Patrzyłam na stronie www.osmoz.com i tam wyraźnie Noa i Eau de parfum Noa
                figuruja jako dwa różne zapachy, z róznym składem.
                • coralin Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 15:33
                  Gość portalu: halina napisał(a):

> Patrzyłam na stronie www.osmoz.com i tam wyraźnie Noa i Eau de parfum Noa
                  > figuruja jako dwa różne zapachy, z róznym składem.

Zgadza się .To teraz bardzo częste. Osobno lansuje sie EDT i EDP danej wody, bo
                  zmiany BYWAJĄ znaczne (Hot Couture, Coco Mademoiselle, Nu). To że EDP jest
                  wzmocnioną wersją EDT to chyba juz przeszłość. Teraz komponując
                  lżejszą /cieższą wersję zapachu pod tą samą nazwą zmienia się składniki i
                  efekt może być czasem minimalnie podobny do pierwowzoru.
            • elve Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 16:17
              o, Coralin już wszystko napisałą. Dodam jeszcze od siebie, że moga się różnić,
              i to bardzo, czego najlepszym przykładem jest Nu - wersji EDP nie cierpię, EDT
              kocham.
    • Gość: S. Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.12.03, 15:35
      Też tak na początku sądziłam,że powinny pchnieć podobnie tzn.woda toaletowa
      jest poprostu delikatniejsza.Ale np. Dolce Vita Diora -chodzi mi o dezodorant
      perfumowany(podłużna butelka) i wodę toalet.(okrągła butelka)w Pedecie mają
      identyczny opis.A okazało się,że są to dwa różne zapachy.Pozdrawiam
      • marghot Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 15:40
        no tak, czyli tak jak kiedys bylo Gio i Aqua di Gio, tak teraz edp i edt...
        hmmm, ale mam zaleglosci ;))))
      • elve Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 16:16
        Gość portalu: S. napisał(a):

> Też tak na początku sądziłam,że powinny pchnieć podobnie tzn.woda toaletowa
        > jest poprostu delikatniejsza.Ale np. Dolce Vita Diora -chodzi mi o dezodorant
        > perfumowany(podłużna butelka) i wodę toalet.(okrągła butelka)w Pedecie mają
        > identyczny opis.A okazało się,że są to dwa różne zapachy.Pozdrawiam

eee. chyba coś pokręciłaś. opis pedetu jest dobry. Dolce Vita i dezodorant z
        tej linii mają ten sam zapach. Ale buteleczka dezodorantu przypomina (choć nie
        do końca) buteleczkę wody toaletowej eau de dolce vita - a to już jest
        faktycznie inny zapach.
        • Gość: S. Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.12.03, 17:10
          Elve,rzeczywiście masz rację cos mi się pokręciło :)Chodziło mi o wodę
          toaletową (eau de dolce vita),że jest to inny zapach(zasugerowałam się
          podobną,podłużną butelką).Pozdrawiam Cię serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka