Dodaj do ulubionych

DROGIE KREMY

IP: *.dyn.optonline.net 19.12.03, 14:15
mam pytanie...
chce kupic na gwiazdke krem dla 44-letniej kobiety. czy mozecie doradzic,
ktory z najdrozszych firm - dior, chanel (tylko te wchodza w gre, nie mowie,
ze sa lepsze ale taki musze kupic) sa najlepsze? lepiej kupic krem pod oczy,
na noc czy na dzien?
dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia3 Re: DROGIE KREMY IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 19.12.03, 15:54
      mam wrazenie ze bedzie to w zasadzie bez znaczenia, ktory wybierzesz, wszysjkie sa dobra. Wejdz
      np. na strone www.douglas.de i zorientuj sie w wyborze oraz w cenie (niemieckie beda inne, ale
      roznica chyba ta sama) lub tez na strony www. innych perfumerii, badz tez w koncu na strony
      tychze firm.
      • Gość: kaisa Re: DROGIE KREMY IP: *.dyn.optonline.net 19.12.03, 17:25
        dzieki, ogladalam na stronach www ale mialam nadzieje, ze ktos ma
        wyprobowane... jakos sobie poradze :)
        • Gość: kasia3 Re: DROGIE KREMY IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 19.12.03, 18:43
          podciagne ci, sama jestem ciekawa oipnii. CHodzilo mi o to, ze w zasadzie wszystkie drogie,
          zagraniczne (najlepiej francuskie) kremy sa jednakowo dobrze postrzegane...zapewne chcesz
          ktorys z nich przeznaczyc na prezent.
          • Gość: Dana Re: DROGIE KREMY IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 19:52
            uzywałam kilku firm, a polecam Dior RM 60/80 (krem na dzień, na noc, serum)
            cera sliczna, kremik wchłania sie pieknie. Polecam również pielęgnacyjne z HR.
            Pozdrawiam
    • Gość: kinkygirl Re: DROGIE KREMY IP: *.klaudyny.net / 217.153.97.* 20.12.03, 01:49
      o,
      potrzebuje identycznej porady,
      moze z wyjatkiem tego, ze raczej poszukuje kremu do 100 pln.
      cos z apteki?
      dziewczyny, radzcie ;)
      • carrie.p Re: DROGIE KREMY 20.12.03, 09:49
        Podobno rewelacyjne są kremy p/zmarszczkowe Jabu'she (apteczne). NIe używałam,
        bo mam na to jeszcze trochę czasu, ale opinie osób stosujących są b. pozytywne
      • Gość: ulka Re: DROGIE KREMY IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 20.12.03, 11:28
        jako prezent- doskonale wydaja mi sie ampulki dla bardzo wrazliwej cery z AVENE, (dla mlodych
        buz jako kuracja) sa ladnie opakowane (jesli chodzi o prezent), jest ich 7 - kazda starczy na 3
        noce, a zatem pudelko wystarcza na 3 tygodnie. Ile kosztuje - w Niemczech ponad 20 Euro. Aha-
        krem ten nazywa sie- Tolérance extreme.
    • Gość: kasia Re: DROGIE KREMY IP: *.dyn.optonline.net 23.12.03, 03:44
      dzieki za odpowiedzi

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka