Dodaj do ulubionych

dostalam próbki od Dermiki!

19.12.03, 20:01
ha! nie wierzylam, ze mi cos przysla, ale dostalam - wielka koperta wypchana
probkami - rozne, czesc pewnie oddam mamie...
respect dla Dermiki!;)
Obserwuj wątek
    • Gość: marysia Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: *.crowley.pl 19.12.03, 22:04
      a ile czekalas na przesylke od wyslania maila?pzdr
      • Gość: eressea Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: 62.141.209.* 19.12.03, 23:36
        Ja na próbki czekałam z miesiąc. Całkiem zapomniałam,że wogóle pisałam do
        Dermiki a tu pewnego dnia zagladam do skrzynki i gruba koperta :) Oprócz próbek
        z serii o którą prosiłam, dostałam próbeczki z serii Preventi i kilka żelu pod
        oczy dla męzczyzn. Kazda z próbek była co najmniej w dwóch egzemplarzach.
    • Gość: Marta Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: *.media4.pl / *.media4.pl 19.12.03, 22:46
      A jakim cudem te próbki? trzeba maila wysłać? możesz podac adres? pozdrawiam,
      wesołych.
    • Gość: M.S Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.12.03, 10:10
      Mam pytanie:ile próbek dostalaś, bo moja koperta byla niestety bezczelnie
      otwarta a w niej 5 próbek. Tak z czystej ciekawosci pytam, o ile wzbogacily
      sie panie na poczcie!
    • Gość: Agata Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: 212.33.74.* 20.12.03, 10:48
      Ja tez dostalam probki od Dermiki! Czekalam jakis miesiac. Ciesze sie bardzo,
      choc koperta nie byla zbyt wypchana - bylo w niej tylko 5 probeczek kremow ale
      dopasowanych do mojej cery. Pewnie dlatego ze piszac do nich podalam rodzaj
      cery.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: eressea Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: 62.141.209.* 20.12.03, 16:38
        Prosiłam o próbki Mat-B Complex. Dostałam 8 z tej serii, ok. 4 z Preventi i 4
        żelu pod oczy dla mężczyzn. No i do tego kilka ulotek.
        • Gość: romcia Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: *.slp.pl 20.12.03, 19:04
          ja tez dostalam przedwczoraj i też mam wrazenie ze odniesli sie do tego co
          pisalam o swojej cerze. jednak jestem niepozytywnie zaskoczona wielkością
          probek - szczegolnie Preventi - wydaje się jakby torebeczka byla pusta, taka
          jest plaska, ledwo w ogole wyczuwam ze cos jest w srodku. Jak na moje oko to
          tam jest ledwie 0.5 ml.
          • Gość: gogo Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 20.12.03, 19:26
            ja dostalam i bylo ich dosyc duzo! pieknie pachna te ich kremy różane :)
            innych jeszcze nie zdazylam wyprobowac ale sie ucieszylam! sa ok
            • Gość: rzeka Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: *.udn.pl 20.12.03, 22:17
              Ja od Dermiki dostalam okolo 15 probek i do tej pory nie wszystkie
              wykorzystalam.Wiekszosc oddalam mamie, bo nie nadawaly sie do mojej
              cery.Koperta byla spora. Czekalam na nie cos kolo tygodnia. To krotko, bo np.
              Eris obiecal, ze przesle, a czekam juz miesiac.
    • wojtow ja tez chce !!! 20.12.03, 22:18

• Gość: mala.ania Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: 217.153.159.* 26.12.03, 21:21
      A co trzeba zrobic, zeby dostac te probki???
      • rzekawspomnien Re: dostalam próbki od Dermiki! 26.12.03, 22:27
        Nic... wystarczy wyslac maila z prosba... ale nie pytajcie o tego maila ciagle!
        Chyba o wiele krocej jest wejsc i znalesc strone np. dermiki i wejsc do dzialu
        kontkakty i tam zobaczyc adres, niz pisac to tu i czekac na odpowiedz
        Pzodrawiam
      • Gość: Wenus z Milo Re: dostalam próbki od Dermiki! IP: *.acn.pl 27.12.03, 17:51
        wyślij im swoje zdjęcie to może coś na to zaradzą. Te dzisiejsze kosmetyki
        potrafią czasem zdziałać cuda!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka