my.rose 23.07.09, 15:05 Witam!Macie jakieś doświadczenia z tą marką??Konkretnie interesuje mnie podkład rozświetlający Artdeco Rich Treatment Foundation.Proszę o opinie,a i jeszcze jedno,czy te kosmetyki są dostępne w Sephorach?? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala.czarnaa Re: Artdeco-prośba o opinię! 23.07.09, 15:24 Mam kilka cieni - są super. Nie wiem czy dostępne są w Sephorach,kupowałam w Daglasie. Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Artdeco-prośba o opinię! 23.07.09, 15:39 Ja kupowałam w tym samym sklepie co mala.czarna, ale bazę pod cienie. Rewelacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
kreska20 Re: Artdeco-prośba o opinię! 24.07.09, 19:15 Kosmetyki Artdeco zakupisz w sieci Duglas. Sephora nie prowadzi sprzedaży tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Artdeco-prośba o opinię! 24.07.09, 19:17 Artdeco jest np. w Sephorze w Katowicach w SCC, ale fakt, lepszy asortyment mają w Douglasach. Jestem fanką ich kamuflarzy, cieni nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Artdeco-prośba o opinię! 25.07.09, 11:48 Prowadzi, ale marka jest dostepna nie w kazdej perfumerii.W warszawie jest np w Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś