Gość: katowiczanka IP: *.gwiazda.net.pl 23.12.03, 15:44 chodzi mi głównie o serię do cery naczynkowej,może ktoś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dixi Re: FLOS LEK w Katowicach IP: *.net / *.tv 23.12.03, 19:01 kosmetyki Flos-leku trudno dostać w drogeriach ale nie ma żadnego problemu z zamówieniem ich w aptece - trzeba tylko wiedzieć dokładnie co się chce i sprowadzają to z hurtowni; ja już dwukrotmie zamawiałam i na drugi dzień było do odbioru, ostatnio dostałam nawet jakieś próbki; pozdrawiam; Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: FLOS LEK w Katowicach 23.12.03, 19:36 czy Flos lek jest hipoalergiczny i ma kremy np pod oczy? Renia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: FLOS LEK w Katowicach IP: *.net / *.tv 23.12.03, 19:54 tu masz setrie hippoalergiczną, poczytaj sobie esentia.pl/servlet/SNFSearch?session=ff048d5549c0cd90&p_query=flos-lek&p_brand_id=&p_category_id=&p_page=1 jeżeli masz wrażliwe oczy, to polecam krem z tej serii - niedwano kupiła go moja siostra, u której większość specyfikow pod oczy powoduje reakcje alergiczną i jest nareszcie zadowolona; Odpowiedz Link Zgłoś