jezykozwierz 28.07.09, 11:25 Co sądzicie o warkoczykacg syntetycznych? Podobają Wam się? Miałyście kiedyś? Wszystkie spostrzeżenia mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaq Re: warkoczyki 14.11.09, 11:39 moim zdaniem wyglądają bardzo fajnie :) sama bym sobie "machnęła" gdyby nie to, że to jednak sporo kosztuje, a trzyma się niezbyt długo - podobno od dwóch to trzech miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: warkoczyki 14.11.09, 12:11 Kurcze, fajne toto;) Moze sobie sama zrobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: warkoczyki 15.11.09, 00:07 Niektórym pasują. Ja sobie siebie w nich nie wyobrażam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-lka Re: warkoczyki 15.11.09, 12:43 mialam:0)podobaly sie zarowno mi jak i znajomym , któryz mnie oglądali:) pasowaly mi do typu urody.. faktycznie trzymaly sie 3 miesiace....potem , jak juz je "zdjelam"- a czesc wypadla, niestety moje naturalne wlosy mi sie bardzo posypały:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: warkoczyki 15.11.09, 13:17 Jak te warkoczyki sie pielegnuje? Myje sie toto normalnie? Rozumiem, ze po sciagnieciu lepiej sciac wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś