Dodaj do ulubionych

wąsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.jawnet.pl 28.12.03, 14:08
Mam problem, normalnie czuję się jak mutant - mam delikatnie mówiąc meszek
nad górną wargą......Jak się pozbyć tego cholerstwa??? Nie wyrwę pensetą bo
się zrobi dwa razy gorszy, na lasery mnie nie stać... Czy woda utleniona
działa, bez ubocznych efektów?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: wąsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.12.03, 04:50
      Jak masz meszek to go zostaw..ale jesli jest dosc ciemny to po prostu kup sobie krem do
      depilacji twarzy i to zatatwi sprawe na ok. tydzien. No ale raz w tygodniu te 8minut to chyba nie
      duzo. Polecam sally Hansen do twarzy..bardzo dobry.
      • Gość: loczki Re: wąsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 09:17
        jak chcesz uzywac wodu utlenionej to uwazaj. nie mozna przesadzic.
        widzialam jedna dziewczyne z takim ZOOLTYM wasikiem!!! wygladalo to komicznie..
        • Gość: Kretilla Re: wąsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 12:27
          polecam zimny wosk. Przyklejasz sobie na suchą skórę paseczek (w kierunku
          rosnących włosków), czekasz aż wyschnie i zdecydowanym ruchem zrywasz pod włos.
          Cierpienia jest 4 sekundy w sumie, a zabieg trza powtarzać co 2 tyg i włoski są
          jakby coraz cieńsze. Wosk rządzi!!!!
          • Gość: kim Re: wąsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net 04.01.04, 23:25
            Nie wiem po co się męczyć z takimi wąsikami,długie jasne też brzydko
            wyglądają.Plastry "Strep" Cristal face - 20 plastrów z awokado i
            wit.E.Kosztują ponad 10 zł(Kupiłam w Leclercu)
    • Gość: asia29 Re: wąsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 23:34
      wiesz co dziewczynko ja mam ten sam problem ale ja golę. wiem , że to niedobrze
      ale tak się przyzwycziłam. posłuchałam waszych rad i jutro idę kupić krem. ja
      mam nawet po hormonach włoski już na brodzie. Narazie jest ich kilka. Właśnie
      dałam zapytanie ale na zakładce cosmopolitana, czy ktoś nie korzystał z usłu
      firmy Consensus w Krakowie. Zapisałam się tam na zabieg usuwania owłosienia.
      Wąsik ok 250-300 zł kosztuje. Jednak nie znam nikogo kto by korzystał z usług
      tej firmy. Ale mimo wszystko skorzystam . Nienawidzę mojego wąsika i dosyć mam
      tego. 300 zł o nie majątek
      • Gość: ja Re: wąsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.33.69.* 05.01.04, 11:20
        nie depiluj, nie gol- na pewno odrosna, i do tego mocniejsze. Polecam ci krem
        utleniajacy (dziala tak jak farba na wlosy dekoloryzujaca)- a jezeli masz
        tylko delikatny meszek- po utlenieniu nie bedzie juz widoczny
        • Gość: xxx Re: wąsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:36
          a mozesz powiedziec cos wiecej ? firma, cena ... gdzie o to pytac ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka