Dodaj do ulubionych

BALSAM ROZSWIETLAJACY-ktory najlepszy?

IP: *.mti.net.pl / *.crowley.pl 28.12.03, 23:11
macie pewnie doswiadczenie w stosowaniu balsamow z takimi zlotymi
drobinkami. Dajcie zanc, ktory wg was jest najlepszy. Chodzi mi glownie o to
jak dlugo taki balsam zostaje na skorze, czy sie ladnie swieci i pachnie. I
ogolnie wase wrazenia po uzywaniu jakiegos. Jak pamietacie, to podajcie moze
orientacyjna cene. DZIEKI!
Obserwuj wątek
    • dziuunia Re: BALSAM ROZSWIETLAJACY-ktory najlepszy? 28.12.03, 23:26
      Z takich ze złotymi drobinkami to b.dobry jest Dove jedwabisty.Z tym że te
      drobinki są malutkie i efekt będzie widoczny dobrze dopiero w sztucznym
      oświetleniu,daje raczej taką poświatę.Ale zapach ma super:)I zostaje dość
      długo w zasadzie do następnego prysznica.A jeżeli chodzi Ci o efekt bardziej
      widoczny i spektakularny to polecam połyskliwy żel do ciała Midnight Frost
      Avonu.W zeszłym roku byłam całkowicie rozczarowana żelem nabłyszczającym tej
      firmy o zapachu wody Sunny Skies-ogromne ciężkie do rozsmarowania kawałki
      złotego czegoś co zostawało głównie na rękach:(Ale ten żel jest zupełnie inny-
      małe srebrne drobinki,a zapach też b.ładny.Z tym że to jest bardziej
      nabłyszczacz niż balsam do ciała.I myślę że doskonale spisze się w sylwestra.
      POZDR
      PS.Cena Dove ok.13 zł(ale w promocji w supermarkecie),a cena żelu Avon 13.90
      też w promocji.
    • Gość: anula Re: BALSAM ROZSWIETLAJACY-ktory najlepszy? IP: 40.0.96.* 29.12.03, 12:45
      A ja polecam taki balsam firmy Lux. Jest niedrogi i ladnie wyglada na ciele,
      delikatnie pachnie. Efekt jak po Dove a cena o polowe nizsza.
    • Gość: myf Re: BALSAM ROZSWIETLAJACY-ktory najlepszy? IP: *.wnc.katowice.pl 29.12.03, 13:21
      a ja dostalam od Dax probke balsamu rozswietlajacegi i uwazam, ze jest najklepszy, niestety nie orientuje sie ile kosztuje
      pozdrawiam i zycze dobrej zabawy w sylwka
    • Gość: justa Re: BALSAM ROZSWIETLAJACY-ktory najlepszy? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 15:25
      ja mam z Avonu balsam nabłyszczający o zapachu Celebre, ale teraz go chyba nie
      dostaniesz. daje naprawdę widoczny efekt, skóra jest po nim po prostu złota,
      tak więc też raczej na Sylwka niż na co dzień.
    • Gość: Karolina Re: BALSAM ROZSWIETLAJACY-ktory najlepszy? IP: 157.25.152.* 31.12.03, 20:32
      Polecam Dove. Ma tą zaletę, że nie pachnie jak reszta kosmetyków Dove, czyli
      dość charakterystycznie. Nie polecam jednak połyskujących balsamów
      perfumowanych, np. Avon'u, chyba, że używasz tych samych perfum. Efekt może
      być nieciekawy, balsam może się 'gryżć' nie tylko z perfumami, ale też z
      szamponem do włosów. Polecam metodę 'chałupniczą:' zmieszaj brokat ze zwykłym
      balsamem. Tylko dosyc trudno znależć delikatny brokat, a nie 'brokacisko.'
      Parę lat temu kupiłam sobie Body Simmer Rimmel'a, można go nakładać jako
      delikatny cień do powiek, albo właśnie mieszać z balsamem. Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka