maga19 02.01.04, 10:22 Noszę się z zamiarem zakupu tego tuszu, w gazetach pisali, że świetny-ale oni piszą tak o wielu rzeczach.. Warto? pozdr. PS-rzęsy mają być super długie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia8 Re: Dior Maximeyes-warto? 02.01.04, 11:08 polecam i chociaż szczoteczka wygląda jakos tak grubo i kosmacie,efekt był rewelacyjny jestem fanką granatowych tuszy i tan jak do tej pory był najlepszy na swiecie inna rzecz,ze dostałam go w prezencie,bo nie jestem zwolenniczką tak drogich kosmetyków-ale to inne sprawa tusz nie skleja,super rozdziela rzęsy,podkręca i robią się takie grube(ale nie skleja 5 rzęs w jedną) Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: Dior Maximeyes-warto? 02.01.04, 12:14 Ale bardziej działa pogrybiająco czy wydłużająco? Bo chodzi mi o ten drugi efekt:)dzięki i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia8 Re: Dior Maximeyes-warto? 02.01.04, 13:12 maga19 napisała: > Ale bardziej działa pogrybiająco czy wydłużająco? Bo chodzi mi o ten drugi > efekt:)dzięki i pozdr. zaryzykowalabym stwierdzenie,ze czyni obie te rzeczy ;-))oko zrobiło mi sie 2 x większe,jakies takie bardziej otwarte,a rzęsy dotykały gornej powieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dior Maximeyes-warto? IP: *.udn.pl 02.01.04, 11:17 no co ty? gupia jestes? ja od niego rzesy stracilam.. wszystkie wypadly bez kitu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
youaresowonderful Re: Dior Maximeyes-warto? 02.01.04, 11:34 Gość portalu: ona napisał(a): > no co ty? gupia jestes? > ja od niego rzesy stracilam.. wszystkie wypadly bez kitu pozdro humoru za to nie... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: Dior Maximeyes-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 13:19 To przywoity tusz - kupiłam go sobie kiedyś, ojej ale dawno to musiało być :) chyba jeszcze przed flextencils Lancome... Mnie osobiście bardzo go gustu przypadła ta szczoteczka - no ale kazdy woli co innego, musisz sama sprawdzić. Wygodnei się nim maluje, ładnie zagęszcza rzęsy, jest ich wiecej, sa grubsze i zdecydowanie dłuższe. Nie skleja rzes. Czrny kolor jest ładny i intensywny a sam tusz na moim oku był dość trwały. Ws umie może powtórze ten zakup? Byłam z niego zadowolona ale ma jeną wadę - zresztą typową dość dla wysokopółkowych tuszy - wysycha dość szybko. Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś