Dodaj do ulubionych

Chirurgia plastyczna w Łodzi

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 14:17
Czy ktoras z Was moglaby polecic mi dobrego chirurga plastyka w Lodzi?
Chodzi mi o powiekszenie biustu. Slyszalam, ze w szpitalu Barlickiego
wykonywane sa takie zabiegi i sa tam kompetentni lekarze, jednak nie znam
osobiscie zadnie osoby po takiej operacji. Moze Wy cos wiecie na ten temat...
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ani Re: Chirurgia plastyczna w Łodzi IP: *.ists.pl / *.ists.pl 02.01.04, 21:37
      Hej! ja tez o tym mysle .A jaki masz rozmiar miseczki i jaki bys chciala miec?
      • Gość: Carmen Do Ani IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 11:49
        Czesc! Fajnie, ze nie jestem jedyna, ktora mysli o operacji plastycznej:) Mam
        male B i chcialabym miec duze C. A Ty tez jestes z Łodzi?
        • Gość: Ani Re: Do Carmen IP: *.ists.pl / *.ists.pl 04.01.04, 11:41
          Nie jestem z Lodzi.Widzisz ja mam miseczke A, ale nie wiem czy zdecydowalabym
          sie na C bo jestem dosc drobna, moze duze B.Sama nie wiem .A jesli moge sie
          spytac to ile masz lat i czy masz pieniadze na taka operacje?
          • Gość: Carmen Do Ani IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 12:40
            Mam 19 lat i pieniadze na taka operacje (ok. 12 tys zl) to dla mnie na
            szczescie nie problem. Ja jestem szczupla, ale wysoka (175 cm). Jedyne czego
            sie troche boje to pierwsze 3 dni po operacji. Podobno koszmar. Ale warto
            pocierpiec-efekt jest ekstra.
            • Gość: Ani Re: Do Carmen IP: *.ists.pl / 193.25.0.* 05.01.04, 14:58
              Hej, no tak troche roznimy sie wzrostem, ja mam 163 cm.Nie mam pieniedzy na
              taka operacje, na razie.A mam pytanie ,czy jestes bardzo niezadowolona ze
              swego biustu.Czy jedynym problemem jest rozmiar?A jeszcze sie chcialam spytac
              co na to Twoi bliscy?I czy nie boisz sie reakcji facetow na to ze przeszlas
              taka operacje?Pa Ani
              • Gość: Carmen Do Ani IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 15:47
                Witam! Nawet nie chodzi o to, ze jestem bardzo niezadowolona z mojego biustu,
                w sumie moglby byc, ale ja wole miec wiekszy. Po prostu lepiej wygladam z
                wiekszym. Co do moich bliskich to nie ma problemu, bo mieszkam tylko z mama, a
                ona akceptuje moje osobliwe pomysly. A reakcja facetow... hmm, nie jestem
                pewna czy oni to zauwaza, z reszta chodzi zebym to ja sie dobrze czula w swoim
                ciele, a im sie nie musi to podobac. A Ty w jakim jestes wieku? Jak chcesz
                odpisz na mojego maila: Carmen_Hip_Hopera@interia.pl

Papatki
                • Gość: Ani Re: Do Carmen IP: *.ists.pl / 193.25.0.* 05.01.04, 16:41
                  Hej! Napisalam do Ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka