corrina_f1 28.08.09, 19:44 Podobno powinny być, ale prawdę mówiąc, w Warszawie nie widziałam w żadnej, widziałyście w jakiejś może, którą przeoczyłam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: Lakiery Opi w Sephorach? 29.08.09, 16:00 Hmmm, w Arkadii pytałam o nie jakieś 2 miesiące temu i nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Lakiery Opi w Sephorach? 01.09.09, 23:38 W Arkadii napewno są:) Zobaczcie jakie cuda robi Opi dla amerykanskich Sephor:) www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P217311&categoryId=RPYMAL&shouldPaginate= Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Lakiery Opi w Sephorach? 02.09.09, 10:58 Byłam 2 dni 2 dni temu i faktycznie są, ale wybór słabiutki bardzo :( Dosłownie kilka kolorów, w tym głównie czerwienie. Odkryłam również że w salonie kosmetycznym na przeciwko Carrefoura (tak bardziej chyba pomiędzy nim a Leroi Merlinem), nazwy nie pamiętam, mają znacznie więcej lakierów, jednak też głównie czerwienie i naturalne, do frencha itp. Mnie interesuje opalizujący fiolet a fioletów w ogóle brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Lakiery Opi w Sephorach? 02.09.09, 12:13 w sephorze w arkadii i w sadyba best mall sa na 100%. poza tym allegro... www.allegro.pl/search.php?string=opi&category=45658 Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Lakiery Opi w Sephorach? 02.09.09, 21:18 Spróbuj w Klifie, salon na parterze vis a vis Bomi. Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Lakiery Opi w Sephorach? 02.09.09, 23:52 Tu masz liste Sephor w ktorych jest OPI: www.opinails.pl/sephora/ A tu mozna kupic OPI on-line: www.kupkosmetyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoe125 Re: Lakiery Opi w Sephorach? 04.09.09, 16:33 Ja w OPI zaopatruję się w hurtowni kosmetycznej na ul. Barskiej 3. Mają ogromny wybór, w tym najnowszą kolekcję matów - oczopląsu mozna dostać, trzy ściany obstawione półkami z OPI. Mają też Orly, ale akurat z lakierów Orly zadowolona nie jestem. Warto też polować na targach kosmetycznych, wtedy często są jakieś promocje lub zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Lakiery Opi w Sephorach? 05.09.09, 15:05 Ooo, dzięki za info o tej Barskiej, nawet całkiem blisko mam od siebie :) A tam można tak normalnie w detalu kupować ? Jak cenowo ? W Sephorze chyba coś koło 49 zł mieli. Odpowiedz Link Zgłoś