benita5 04.01.04, 19:40 Witaj Gabi, Skontaktuj sie proszę ze mną w sprawie wymiany DAvidoffa męskeigo na damskie Woman;-)) Czy byłabyś zainteresowana? Proszę o info: benita5@gazeta.pl Zdaje sie ze wymiana mogłaby być z ręki do ręki. Pzdr:-))).B Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabi Re: do Gabi w sprawie Davidoffa IP: *.acn.pl 04.01.04, 19:42 Niestety nie , możesz mnie pocałować w dupę. Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 Re: do Gabi w sprawie Davidoffa 04.01.04, 19:48 Słuchaj kolo, sam wystawiasz sobie świadectwo chama i prostaka. Gabi pisała z innego adresu, tak więc przejdź ze swoimi kompleksami gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: do Gabi w sprawie Davidoffa IP: *.acn.pl 04.01.04, 19:59 Benitko to ja, tylko provider mi się zmienił. Ale Davidoffa nie chcę, smierdzi jak stare szczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: do Gabi w sprawie Davidoffa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 09:50 Przepraszam cie, ktos zrobil sobie kawal, nie pisalam tych brzydkich slow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś