bruksia 18.07.04, 22:18 moja córka kończy właśnie 3 m-ce i niczym się nie bawi. czasami popatrzy na grzechotkę. Dziadkowie chcą jej coś kupić ale co? powiedzcie czym może chcieć się bawić np. za miesiąc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r345 Re: zabawka dla 3m-ce 19.07.04, 00:02 Jesli Twoje dziecko nie interesuje sie grzechotkami ani tym co wisi nad nim to masz takiego samego malucha jak moj. Mojego interesowalo tylko to co gralo i swiecilo. Polecam Ci ta zabawke: www.tanimarket.pl/_produkt.php?cPath=&products_id=2502 Ale maluch musi lubic kopac nozkami.Moj lubi i bardzo mu sie to podobalo. Z innych zabawek moge Ci polecić Smoka Tolo(bobomarket.pl -99,5zł). Z zabawek ktore starczaja na dluzej polecam Ci Muzyczny przyrząd gimnastyczny, Fisher Price( bobomarket,pl 219zł ale można dostać taniej). Mam jeszcze kilka swoich typow ale juz maz goni mnie do lozka. Napisze Ci jutro. Napisz koniecznie jaka to ma byc suma i jakiego typu masz maluszka- spokojny, ruchliwy,lubi swiatlo, dzwieki??To bardzo wazne. Dobranoc Odpowiedz Link
kook1 Re: zabawka dla 3m-ce 24.07.04, 21:42 Jest seria zabawek Tiny Love - Moj Pierwszy owoc. Moja mala dostala jabluszko jak miala 2 miesiace i do 7 miesiaca byla to jej ulubiona zabawka (50 zl). Odpowiedz Link