Gość: megg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.12, 07:22 CZy ktos ostatnio był w tym hotelu lub w ubiegłym roku, bo mam parę pytań:), a opinie o hotelu są juz dość przestarzałe. A może ktoś sie wybiera w ttym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Eden Club Skanes IP: *.play-internet.pl 13.06.12, 15:13 Byłem w tym hoteliku ogólnie było dobrze ,jedzenie super.Do miasta tylko autobus lub taxi.Trzeba uważać na pieniądze w pokoju bo dostają nóżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: Eden Club Skanes IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 14.06.12, 07:22 A jak z czystością, i najważniejsze: które pokoje, na którym piętrze najlepiej wybrać? Dla 4 os. rodziny? Zamierzam normalnie dac baksika na wstepie przy rezerwacji, ale od razu w recepcji zaznaczyć, że....i nie wiem co:), że czysto, zyby był prysznic a nie wanna, jak najwyżej coby robactwo nie przyłaziło, koże coś jeszcze ....prosze o podpowiedź:):) A po której stronie polecasz pokój, - z widokim na może, czy od strony basenu? - bardzo upierdliwe te od basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
gural.morski Na wschod od Edenu 16.06.12, 05:23 Gość portalu: megg napisał(a): > z widokim na może, czy od strony basenu?< Szkoda, ze nie ma opcji ogladania gur. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_koo Re: Eden Club Skanes 20.06.12, 19:36 Witam Byłam w tym hotelu dokładnie rok temu. Nie pamiętam numeru pokoju więc tu nie podpowiem, ale raczej ciężko wybrać ciekawy widok, bo okna wychodzą raczej na sąsiednie budynki, od strony głównego basenu i morza nie ma pokoi, jedynie od strony aquaparku, ale to blisku ulicy. My mieliśmy pokuj na 1-szym piętrze i nie było robactwa. Sam pokuj jaczej niewielki, ale odnowiony, czysty, zresztą jak w całym hotelu. Jak dla mnie minusem była restauracja - za mała. Na jedzenie trzeba było często czekać gdyż każdej potrawy wynosili po jednej blaszce, porcje mięsa malutkie więc każdy brał po kilka - parę osób i blacha pusta, a na nową porcję trzebabyło poczekać, ale wszystko b. smaczne. Jedna uwaga w zeszłym roku w barze rzy aquaparku nie obowiązywał all, więc trzebabyło mieć butelkę wody ze sobą bo do baru przy basenie jest kawałek. Życzę miłego odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: Eden Club Skanes IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 15.06.12, 08:57 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: Eden Club Skanes IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 18.06.12, 10:29 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: Eden Club Skanes IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 28.06.12, 07:10 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tami Re: Eden Club Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 23:55 megg kiedy wybieracie się do tego hotelu i skąd lecicie?My również zaplanowaliśmy tam swój odpoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: Eden Club Skanes IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 03.07.12, 07:28 my jedziem na poczatku sierpnia, musze sprawdzić dokłanie kiedy, bo nawet rezwerwacji jezze nie widziałam. I szukam opinii o hotelu, w razie zeby przebukowac na cos innego. Hotel ze zdjec wydaje sie ok., opinie tez w miare ok, ale troche stare, chciałabym dowiedziec sie opini z tego roku:) A co Ty wiesz o tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: Eden Club Skanes IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 03.08.12, 07:12 Hej proszę o opinie tego hotelu osób, które były w tym roku.:):0 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re: Eden Club Skanes 04.08.12, 21:55 Megg-jak wrocisz to napisz cos o tym hotelu, my wybieramy sie tam 21 sierpnia. Czekam na opinie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sollano Re: Eden Club Skanes 06.08.12, 14:14 Ma kilka pytań do osób, które były w Eden Club: jak wygląda sprawa z leżakami i materacami? W opisie hotelu znalazłam, że materace są dodatkowo płatne. Czy są dostępne ręczniki plażowe? Czy ewentualnie można brać te z pokoju? Czy ktoś jeszcze leci 16.09? :) Odpowiedz Link Zgłoś