iwa48 05.07.05, 11:52 Czy ktoś tam był?, jest tam klima, czy jest czysty. mam fajną czytaj tanią ofertę ale boję się że to jakaś nora. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruby_angor Re: Hotel Ennassim 05.07.05, 13:09 Wrocilem w zeszlym tygodniu. Zalezy jaki typ wyjazdu cie interesuje - hotel jest typowym hotelem turystycznym - czytaj nie ma wlasnej infrastruktury typu basen, plaza, animacje itp. Jest w nim jak kazdym tego rodzaju hotelu w Tunezji system sniadan zwany "francuskie sniadanie kontynentalne" zawsze to samo (tu kawa/herbata bagietka jajko serek i dzem) - reszta posilkow na miescie. Jest glosno bo od ulicy jak w wiekszosci hoteli w tym rejonie Susy. Co do czystosci to co prawda nocowalem w nim w czasie pobytu ze 4 noce ale bylo czysto (sprzataja codziennie), pokoj mialem odnowiony klima dzialala bez problemu byl telewizor ale bez programu (chyba trzeba zaplacic ale sie tym nie interesowalem). Karaluchy - sztuk 1 na stolowce. Podsumowujac dla mnie za 1060 zl (bo tyle zaplacilem za 2 tygodnie na osobe) bylo lepiej niz sie spodziewalem. Jako miejsce na wypady do zwiedzania i trampowania po Tunezji miejsce doskonale na pobyt stacjonarny mysle iz moze nie spelnic oczekiwac dla turysty typu "lezak". Jak cos interesuje to na prv. angroka@poczta.onet.pl www.angorka.republika.pl pozdrawiam gruby_angor Odpowiedz Link Zgłoś
iwa48 Re: Hotel Ennassim 05.07.05, 13:57 Dziękuję Ci bardzo za informację. Już myślałam że nikt tam nie był. "na pobyt stacjonarny mysle iz moze nie spelnic oczekiwac dla turysty typu "lezak"." Ja właśnie jestem taką turystką. Napisz Dlaczego. Ja jadę za podobną cenę wydaje mi się ona śmiesznie niska jak na Tunezję dlatego boję się że gdzieś jest jakiś "haczyk" Jadę za ScanHoliday Napisz proszę ile trzeba wziąść kasy tak mniej więcej. Miałam problem z wysłaniem do Ciebie maila. Iwa Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_angor Re: Hotel Ennassim 05.07.05, 17:03 przepraszam ale w moim mailu zjadlem litere angorka@poczta.onet.pl www.angorka.republika.pl pozdrawiam gruby_angor Odpowiedz Link Zgłoś
xenonka Re: Hotel Ennassim 05.07.05, 18:05 także wróciłam w zeszłym tyg. i po 2 tyg. spędzonych w ennassimie podpisuję się pod powyższą opinią ale na Twoim miejscu wykupiłabym wyżywienie w innym hotelu, na jedzenie w mieście trzeba mieć wytrzymały żołądek, ja się np. strułam brikiem czyli naleśnikiem z jajkiem i rybą a kuskus wyszedł mi bokiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś