Dodaj do ulubionych

Hotele El Hana :)

25.09.05, 21:31
Wrocilam dzisiaj rano z hotelu El Hana Beach. Nie będe pisala ze bylo
cudownie bo jakze mogloby byc inaczej. Chcialam wspomniec tylko o pewnym
przystojniaku z tego holtelu a mianowicie o fotografie ;)) czy ktos go
kojarzy? Kais-bo tak ma na imie, pol arab pol brazylijczyk o cudownych
oczach ;))) a do tego niesamowity tancerz, to co wyczynial na parkiecie
to....cos nie do opisania, i nie tylko mi zaparlo dech w piersiach!!!! Chyba
wiekszosc kobiet o malo nie padla z wrazenia. Szkoda tylko ze to juz koniec ;
(
Obserwuj wątek
    • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 01.10.05, 20:22
      Byla Pani w El Hana Beach? Prosze cos opowiedziec... Ja bylam tam rok temu.
      Pamietam jakiegos fotografa, ale nie wiem, czy to ten sam.
      • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 01.10.05, 22:16
        Hej :) Bylam wlasnie w El Hana Beach. Szczerze mowiac to ludzi pracujacych tam
        niewielu poznalam, wiekszosc to miejscowi owszem ale raczej spoza hotelu.
        Oczywiscie byly osoby z ktorymi mialam kontakt codziennie np. kelnerzy na
        stolowce, animatorzy czy wspominany wczesniej fotograf Kais. Nie wiem czy to
        ten sam co w roku poprzednim ale z tego co mowil to chyba od 3 lat tam pracuje.
        Taki ladny chlopaczek o bardzo oryginalnej urodzie (lysy)i pieknych ciemnych
        oczach :)) a jakiego Ty pamietasz?????
        Pozdrawiam
        Monika
        • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 01.10.05, 22:59
          ja pamietam takiego faceta w wieku okolo 30 lat... to chyba nie ten
          moze poprostu sa na zmiany... bywa tak. a masz jakies zdjecia. oczywiscie jak
          masz ochote sie pochwalic...
          • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 02.10.05, 11:01
            Nie on ma tylko 23 lata :) wiec ten ktorego Ty widzialas to chyba nie on.
            Oczywiscie ze moge Ci wysalc jakies jego fotki. A Ty bylas w El Hana Beach czy
            innym z sieci tych hoteli?
            • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 05.10.05, 15:00
              ja bylam w el hana beach. jak skonczy mi sie remont, to tez z checia wysle Ci
              swoje. jak narazie jestem "na wygnaniu" u rodziny, bo u mnie nie ma nawet,
              gdzie spac. pozdrawiam
        • schatzi2 Re: Hotele El Hana :) 13.10.05, 12:30
          Hamdi... czy ktorejś z Was mowi cos to imie?Mlody, 22 l. , ale b. przystojny
          gosciu!! wieczorkami przesiadywal w Les Pyramides cafe, pozniej byl w Samarze...
          • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 15.10.05, 14:23
            tak, mi mowi... Moze jest troche niski, ale mowi po polsku?
            • schatzi2 Re: Hotele El Hana :) 15.10.05, 15:46
              nie.. niestety .. jest wysoki i nie mowi po polslu, wlada swietnym
              angielskim,Mimo wszystko dzieki i pozdrwaiam
              • doominika Re: Hotele El Hana :) 16.10.05, 22:02
                wysoki i dobrze tańczy hip hopowe kawalki ktore uwielbia ? I troche jednak
                polskiego zna?
                • schatzi2 Re: Hotele El Hana :) 18.10.05, 19:42
                  kurcze... to moze byc on.. mowil doslownie kilka slowek po polsku..tak jak
                  zreszta wiekszkosc
                  • weasel_82 Re: Hotele El Hana :) 19.10.05, 21:25
                    to wez daj cos takiego bardziej charakterystycznego co :| chociaz moze czesc
                    ubioru, z kim sie zadawal :P cos wiecej
                    • schatzi2 Re: Hotele El Hana :) 19.10.05, 22:31
                      on przeważnie chodzil w jeansach, ale do tego zawsze jakas super koszule, np.
                      biala, albo czarna z postawionym kolnierzem...przewaznie mial zawieszone cos na
                      szyi( koraliki, jakis wisiorek na rzemyku itp.)kurde.. ciezko tak go opisac:(
                      • doominika Re: Hotele El Hana :) 20.10.05, 10:35
                        o to już wyeliminowałam kilku :D
                        Hm.... czekaj, coś mi się rysuje obraz..do tego ciemna dość karnacja :| ...
                        cholercia, nie jest tak bardzo wysoki ...przypomne sobie :P
                        • schatzi2 Re: Hotele El Hana :) 20.10.05, 22:59
                          No wiesz..;) dla mnie byl wysoki:) zalezy jaka wysoka Ty jestes:D Karnacja,
                          ciemna, dosc ciemna:)
                          ok, jak sobie cos przypomnisz daj znac:)
    • ob30 Re: Hotele El Hana :) 10.10.05, 22:27
      Tez kojarze kolesia ale nie powalil mnie na kolana.Mam nawet filmik z jego
      udzialem,zdjecia zobacze jak wywolam bo mialam problem ze sprzetem.Koles
      chodzil za nami na kazda impreze,probowal sie wkrecic,ale do Marakany go nie
      wpuszczali z nami.Jak dla mnie namolny.Moze po prostu nie lubie takich
      laleczek,bo kolezankom sie podobal.Nie wypowiadam sie o nim wiecej bo nie znam
      czlowieka,sympatyczny,zdajacy sobie sprawe z tego ze podoba sie kobietom.Lubil
      to wykorzystywac.Moj pobyt tez byl cudowny,bylam rowniez w hana beach.Polecam.
      • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 12.10.05, 21:42
        Nio to prawda kazdy ma inny gust :) Ja (niestety) lubie "lalaeczki";)))Nie
        mialam wrazenia aby wykorzystywal to ze jest atrakcyjny, moze dlatego ze kiedy
        probowal sie ze mna spotkac caly czas twierdzilam ze "next time" az w koncu
        ostatniej nocy sie spotkalismy i razem z innymi znajomymi wybralismy sie razem
        do Maracany.....byla swietna zabawa, a na tym to przeciez wszystko polega,
        prawda?!
        Ja chcialabym wrocic tam juz na....sylwestra ale oferty cenowo sa okropne :(
        wiec chyba musze sie wstrzymac do nastepnych wakacji, niestety :(((
        Pozdrawiam wszystkich wczasowiczow z El Hana Beach.
        • sami774 Re: Hotele El Hana :) 13.10.05, 09:53
          masz racje wczasy są po to, żeby poszaleć i mieć wspomnienia,ja też jak
          najszybciej chciałabym tam wrócić.Interesuje mnie to, w jaki sposób oni
          spędzają sylwestra i jeśli wiesz coś na ten temat napisz proszę będe
          wdzięczna.pozdrawiam
          • ob30 Re: Hotele El Hana :) 13.10.05, 11:13
            Zgadzam sie z wami,bawilam sie super,zal bylo wyjezdzac i chetnie wrocilabym
            juz teraz:)Zawdzieczam to ludziom ktorych spotkalam w Sousse,sporo z nich
            mieszkalo w El Hana,dzieki wszystkim ktorzy byli w terminie 17.09-02.10 za mile
            spedzony czas.Teraz zostaly wspomnienia.Mam nadzieje ze nikt nie poczul sie
            dotkniety ta "laleczka"-w sumie mily gosc,na wakacje jak najbardziej.Wakacje
            maja swoje prawa,szkoda ze tak krotko trwaja.Rownie milych chwil dla wszystkich
            juz w naszej szarej rzeczywistosci.
            • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 14.10.05, 20:49
              NO co Ty, "laleczka" byla calkiem calkiem.....i nie ma sie co obrazac ;)))
              Piszesz ze bylas tam od 17.09, a ja bylam od 16.09 ale tylko 1 tydzien :( wiec
              pewnie gdzies tam w windzie nieraz sie mijalysmy :))
              Ja bylam z kolezanka i szczerze mowiac nikogo z polakow tam nie zapoznalysmy,
              za to miejscowych mnostwo!!! oczywiscie jestem osoba otwarta na nowe znajomosci
              ale czasem to naprawde mialam dosyc :(.Byly rowniez mile znajomosci dzieki
              ktorym ten pobyt bede wspominala baaaardzo dobrze ;))
              Pozdrawiam
              M.
          • schatzi2 Re: Hotele El Hana :) 13.10.05, 12:11
            hej:)z tego co wiem, sylwestra spedzaja bardzo "obficie"!:) ponoc o 0,00
            wiekszosc wskakuje do morza ( woda ma wtedy ok 30stop., powietrze ok 23) i
            swietuja do rana:) mysle, ze moze byc ciekawie1:) pozdrawiam
            • sami774 Re: Hotele El Hana :) 14.10.05, 16:40
              pewnie w sylwestra tam jest super,ale gdybym miała wybierać to wole w wakacje
              tam być,a może warto byłoby spróbować? - jak myślisz dużo ludzi jeżdzi tam na
              sylwestra?.czy w hotelach są przygotowane jakies atrakcje przez animatorów?
          • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 14.10.05, 20:42
            Co do Sylwestra to poki co nic nie wiem jak swietuja ale bylam tam w okresie
            przed swiatecznym w ubieglym roku (wrocilam do Polski dzien przed wigilia) wiec
            w hotelach panowal swiateczny nastroj tzn. starali sie go stworzyc turystom :)
            W hotelach staly ladnie ubrane choinki, na szybach niektorych hoteli wymalowane
            byly kolorowe bombki, mikolaje i platki sniegu. A w jednym z hoteli pamietam
            byl nawet taki fajny duuuuuzy mikolaj na saniach :) Poza tym animatorzy
            chodzili ubrani w "mikolajowe" czapeczki :))) Wszystko wygladalo moze troche
            dziwacznie ale bylo milo i przyjemnie. Wiec skoro tak staraja stworzyc
            odpowiedni nastroj co do swiat wiec i moze sylwester bylby calkiem przyjemny
            aczkolwiek egzotyczny w takich warunkach. Moze jeszcze bede miala okazje sie
            dowiedziec jak to jest u nich bo moj "wielbiciel" z wakacji nie pozwala mi
            zapomniec o sobie, wiec przy najblizszej okazji postaram sie zapytac jak to
            jest u nich :))
          • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 15.10.05, 14:26
            Niektorzy sa z rodzinami i świetuja wspolnie z nimi, a inni(mlode pokolenia)
            bawia sie w klubach, dyskotekach... pija szampana... wszystko normalne. tak
            przynajmniej spedza sylwestra moj mąż
            • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 27.10.05, 12:22
              "...tak sylwestra spędza moj maż..." on sam????? a gdzie w tym wszystkim Ty
              jako jego zona??????
              • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 27.10.05, 15:58
                ja oczywiscie spedzam z nim, ale chodzilo mi o to, ze nie jestem muzulmanka i
                nie jestem stamtad... moze faktycznie glupio to zabrzmialo. a wiec spedzamy
                sylwestra w normalny-europejski sposob. pozdrawiam
                • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 27.10.05, 21:33
                  Acha :)Wiesz kiedy bylam w Tunezji we wrzesniu i spacerowalam z kolezanka po
                  Medinie, zaczepila nas Tunezyjka, zreszta bardzo mila, oprowadzala nas po
                  Medinie, ale nie tu gdzie chodza wszyscy turysci, pokazywala ciekawe miejsca,
                  opowiadala o interesujacych rzeczach zwiazanych z zyciem tam, i niestety
                  trudnym (dla nas do zaakceptowania) zyciem tunezyjskich kobiet.To co opowiadala
                  bylo niesamowite i czasem niestety bardzo przykre:(. Ciekawa jestem jak Tobie
                  udalo sie przystosowac do tego zycia, jak Twoj maz zaakceptowal to ze nie
                  jestes i nigdy nie bedziesz jak zony (muzelmanki) jego kolegow??? Nio chyba ze
                  jest inaczej???
                  Pozdrawiam
                  Monika
                  • weasel_82 Re: Hotele El Hana :) 28.10.05, 22:03
                    > jak Twoj maz zaakceptowal to ze nie
                    > jestes i nigdy nie bedziesz jak zony (muzelmanki) jego kolegow???

mój, (jeszcze nie-mąż) świetnie :) Wszytsko zalezy od wychowania, potrzeb
                    indywidualnych i doświadczeń jakie człowiek ma za sobą. Tak jak każda dziewzyna
                    biorąc sobie Pana z tamąd ma cpś w charakterze co jej pozwala jego odmienność
                    od znanych jej panów w ojczystym kraju, zaakcepować , tak i Panowie wybierając
                    partnerke są nastawieni pozytywnie do odmienności, bo jakby by nie byli to po
                    co się wiązać na siłe ?
                    • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 29.10.05, 08:52
                      wlasnie:) popieram
                    • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 30.10.05, 18:44
                      Masz racje milosc nie zna granic i nie wazne kim jestesmy...... Zycze Ci
                      powodzenia i szczescia w dalszym, wspolnym zyciu :)))
                      • weasel_82 Re: Hotele El Hana :) 01.11.05, 21:36

ponoć dziękowanie przy takich życzeniach może zapeszać ;) Życze wszyskiego
                        najlepszego również :)
                  • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 29.10.05, 08:51
                    Tan tunezyjka to pewnie Layla ja tez ja znam. opowiadala o tym,ze ma kilkoro
                    dzieci i maz ja bije, i ze jest niedobry. otoz ma dwojke dzieci. jest slawna z
                    tego typu historii, ale to jej praca. owszem pokazuje ludziom ulice mediny m.in
                    jak sie piecze specjalne ciasta, fabryke dywanow itd. to jest jej zarobek.
                    koledzy mojego meza b. mnie lubia. a to, co ona opowiadal to brednie.
                    • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 30.10.05, 18:48
                      Tak ta kobieta to Layla, moze fajtycznie niektore historyjki byly zmyslone
                      ale.....milo spedzilam ostatni dzien mojego pobytu tam, dzieki jej
                      towarzystwu :)) W Tunezji bylam juz po raz drugi i nadal mam ochote tam wrocic,
                      ten kraj ma w sobie tyle innosci niz kraje europejskie i pewnie dlatego tak
                      mnie zafascynowal, ale kiedy pomyslalam sobie czy moglabym tam zamieszkac
                      to.....nie jestem pewna czy dalabym rade zyc w takim kraju.A jak tobie sie to
                      udaje????
                      Pozdrawiam
                      Monika
                      • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 30.10.05, 22:59
                        jakos sie udaje:) jest bardzo milo. przyzwyczailam sie do wszystkiego i
                        absolutnie nie zaluje. znam tu "wszystkich ludzi" i sa bardzo przyjazni.
                        Rodzina mojego meza tez jest wspaniala i bardzo mnie szanuje. ja zawsze
                        interesowalam sie islamem, wiec nie sprawilo mi trudnosci szanowanie ich
                        religii. oni tez szanuja moja:)
                        Spodziewam sie wlasnie dziecka i wrocilam z mezem do Polski na "brzemienny"
                        czas. bardzo sie o mnie troszczy. nie oge bowiem pracowac.
                        mam czas na nauke kolejnego jezyka - tym razem hiszpanski; usiluje doscignac
                        mojego meza. ciekawe czy mi sie uda;)
                        pozdrawiam rowniez
                        Asia
                        • weasel_82 Re: Hotele El Hana :) 01.11.05, 21:42

a w Polsce gdzie? Fajnie by było jesli w Wawie:) Bardzo serdecznie chciałabym
                          Cię wtedy zaprosić na... no % to nie bo maleństwo, ale aromatyczną herbatkę :D
                          • asia_ms Re: Hotele El Hana :) 02.11.05, 10:35
                            mieszkam w warszawie... :) jak narazie nic jeszcze nie widac po mnie... ale juz
                            niedlugo.
                            • weasel_82 Re: Hotele El Hana :) 04.11.05, 22:06

to jak ?:)
                              się dopraszam :P hehe ;)
                              To może na maila napisze :)
                      • weasel_82 Re: Hotele El Hana :) 01.11.05, 21:41

dziwią mnie takie panny, ale każdy ma swoje sposby na urozmaicanie sobie życia.
                        Sama znam kilka takich osóbek co jeżdzą mieszkać tam chcę w ogóle oh i ah, a
                        mimo to na dzieńdobry już psioczą ! :| "bo oni wszyscy tacy są !!" "tam prawo
                        jest " samo złe... zwyczje takie, kultura taka, muzyka okropna, smrud, brud,
                        ubustwo, denerwuje je wszytsko, ale ciągle jeżdzą, nie raz kochają się w kimś
                        komu też 23h na dobę robią draki :| ale...ale nic mi do tego ;)
    • fairouz Re: Hotele El Hana :) 27.10.05, 15:04
      Moniq a czy ten twoj znajomy zna moze kogos z Eden Clubu z Skanes/Monastir???
      chodzi mi o animatora Mamadu, ewentualnie jego imie wlasciwe Walid. Moglabys
      spytac?? bylabym stokrotnie dźwięczna ;-)
      • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 27.10.05, 21:34
        Obawiam sie ze raczej nie bedzie znal, przede wszystkim dlatego ze on mieszka i
        pracuje w Sousse ;(.
        • shokran Re: Hotele El Hana :) 30.10.05, 15:45
          a znacie animatora o imieniu Riko? z hotelu El hana..
          taki sredniego wzrostu
          ciemna karnacja...
          • moniqa1 Re: Hotele El Hana :) 30.10.05, 18:37
            Pamiętam go :))
            • podruzujacy glupota kobiet 05.11.05, 08:51
              to forum jest dowodem tego ze kobiety moga byc bezgranicznie...
              • weasel_82 Re: glupota kobiet 05.11.05, 12:50
                parafrazując ; to foum jest dowodem tego że polscy faceci to prawdziwe ...

Ja się pod tym nie podpiszę, jednak tacy jak Ty dają niezły popis głupoty i
                beznadziejności coponiektórych polaków. Chyba nie zrozumiałeś jednego z
                poprzednich postów -działasz obecnie tylko przeciwko swoim celom udzielania się
                na tym forum, jeśli rzeczywiście je masz, albo są przynajmniej taie na jakie
                chcesz je kreować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka