Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:43 cześć wam chciałem sie zapytać na 2 wycieczke na sahare z kim jechac(jest moze najtaniej,najlepiej)prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AZJA Re: z jakim biurem na saherę IP: 158.75.8.* 25.07.06, 17:43 Ja z żona wybraliśmy wycieczke dwudniowa z Orbisu.155 dinarów od łebka,nocleg w Hefta trzy posiłki,jazda jeepami po cześci odcinka specjalnego rajdu Paryż-Dakar. Do tego zwiedzaliśmy koloseum,miejsce gdzie kracili cześc scen "Gwieznych Wojen",ogród jakiś tam sorki nazwa wypadła mi w tej chwili z głowy,słone jezioro, i meczet 4 pod wzgledem ważności dla muzułmanów i najstarszy w Tunezji,wytwórnie dywanów i wiele innych miejsc.CZy to jest tanio trudno mi powiedzieć,generalnie należy sie mocno zastanowić czy tanio i Bóg wie kto czy troche drożej i sprawdzone biuro podróży.My nie narzekaliśmy było ciekawie miły przewodnik(arab mówiacy po polsku)i z Orbisem pojechaliśmy z Polski i nie żałujemy.Ludzie którzy byli znami na tej wycieczce opowiadali o swoich przygodach i wiem że nie które biura zrobiły tym ludziom koszmar a nie wypoczynek. Stawiam na Orbis. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: z jakim biurem na saherę IP: *.ssnet.pl 25.07.06, 18:41 Polecam Scan . Zniżka 30 dinarów przy wykupie Sahary i Tunisu z Kartaginą. Wycieczka pod szyldem TUI , perfekcyjnie zorganizowana. Plan wycieczki jest mniej więcej taki sam z wszystkich biur. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś