Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:29 może jakieś mądre rady dla początkujących?? znacie ten hotel? czego mogę się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naserek Sol Club Selima (***) - Port el Kantaoui 01.09.06, 11:46 Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=46429471 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eupe Re: Sol Club Selima (***) - Port el Kantaoui IP: *.zeelandia.pl 04.09.06, 15:01 sprawdz tez w wyszukiwarce na www.wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
and-solar Re: hotel Sol Club Selima co sądzicie?? 05.09.06, 09:51 Przy zakwaterowaniu trzeaba postarać się o domek blisko głownego budynku ponieważ jest to bardzo duży teren , hotel nie najnowszy ale utrzymany w należytym stanie , czysto schludnie , obsługa bardzo miła , animacje itd , hotel wart polecenia po0zdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eupe Re: hotel Sol Club Selima co sądzicie?? IP: *.zeelandia.pl 05.09.06, 15:35 polecam www.holidaycheck.de/detail.php?ch=ub&id=1150799250#inhalt www.elmouradi.com/process/hotel/hotel_selection.aspx?id=714&q=2&k=2&showdate=0 ja się zdecydowalam na wakacje w Selimie i juz niedlugo bede miala wiadomosci z pierwszej reki:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hotel Sol Club Selima co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:41 Witaj, kiedy lecisz do Selimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eupe Re: hotel Sol Club Selima co sądzicie?? IP: *.zeelandia.pl 06.09.06, 14:41 Witam! wylatujemy z Poznania 21.09 i bedziemy do 05.10. Dodam, ze sprawdzalam bardzo duzo ofert i ta wypadla najlepiej posrod *** i **** hoteli, nie wspominajac juz o All Inclusive i wychwalanych animacjach. Jak sie zdecydujesz, daj znac! pozdrawiam ps. dodam, ze umowa podpisana przez Scan Holiday, ale sprzedawca wycieczki jest TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: hotel Sol Club Selima co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:37 Ja juz się zdecydowałam na ten hotel, wylatuję z rodziną 08-09,wracam 15 więc zdam Ci relację co i jak, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eupe Re: hotel Sol Club Selima co sądzicie?? IP: *.zeelandia.pl 08.09.06, 10:06 zycze udanych wakacji, niesamowitych wrazen i wszystkiego naj! po powrocie koniecznie napisz co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest_007 Re: hotel Sol Club Selima co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:53 Byłem w II połowie sierpnia. Jest OK pod warunkiem że nie nastawiasz sie na luksusy (hotel ***), na tle sąsiednich zaczniesz miec kompleksy ;-) Jednak za te pieniadze (płaciłem 8500 za 2+2 dzieci) + all inclusive to jest OK. Animacja dla dzieci jest bardzo OK (moje dzieci prawie płakały jak wyjeżdżaliśmy). Kelnerzy jak wszędzie w Tunezji; jak zainwestujesz z 10-20 dinarów na początek to szybko sie staniesz "my friend" i bedziesz mieć kwiaty na stole, tudzież drinka z palemką przyniesionego na basen. w 5 stopniowej skali (2-5) daję 4 bez plusów czy minusów. Nie dyskutuje na temat mentalności tubylców bo musiał bym dać 3+. Polecam animacje (żaglówki, windsurfing zawarty w all incl.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eupe Re: hotel Sol Club Selima co sądzicie?? IP: *.zeelandia.pl 13.09.06, 14:47 dzieki za informacje :) Na napiwki raczej nie bede zalowac i co do mentalnosci to masz racje, ale te animacje sa faktycznie bardzo kuszace, wiec mam nadzieje, ze wroce rowniez zadowolona chocby na ta 4. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś