Dodaj do ulubionych

Animatorzy Walid i Amar Skanes Beach-kto poznal?

IP: *.dint.wroc.pl 26.09.06, 10:28
Hej dziewczynki,poznalyscie tych dwoch przesympatycznyh panow? Podzielcie sie
ze mna swoimi uwagami i doswiadczeniami, bedzie ciekawie:) ja sie bardzo
skumplowalam z Walidem, dlatego tez sie dopytuje:) buzka, bxx
Obserwuj wątek
    • karolcia_24 Re: Animatorzy Walid i Amar Skanes Beach-kto pozn 27.09.06, 00:00
      witaj a mozesz mi opisac tego WALIDA?? nie jest on przypadkiem murzynkiem??
      • Gość: Ama Re: Animatorzy Walid i Amar Skanes Beach-kto pozn IP: 83.16.105.* 27.09.06, 08:46
        Ech Karolcia.... Od razu murzynem.... Wszyscy animatorzy w Skanes Beach mieli
        koszulki ze swoimi imieniem, poza tym Walid to wg mnie najprzystojniejszy
        animator ze Skanes Beach. Trudno byc w Skanes Beach i nie wiedziec, ktory to
        Walid:)
        Natomiast jesli chodzi o przyjazn, to czy to czasem nie przesada? Oni
        przyjaznia sie ze wszystkimi kobietami, od ktorych moga cos dostac :)))
        Wiec ja ich poznalam, z tym, ze bardziej Walida i Ikbela, Amara mniej. Fajni
        goscie, ale na pewno to nie byla przyjazn :)
        • Gość: Susa Re: Animatorzy Walid i Amar Skanes Beach-kto pozn IP: *.dint.wroc.pl 27.09.06, 09:13
          Hej Ama, fajnie słyszeć, że też świetnie bawiłaś się w Skanes Beach, ja
          wróciłam z Tunezji w połowie września. Co do animatorów to faktycznie Walid był
          najprzystojniejszy, choć Ikbela radość życia i ciągły uśmiech były porażające,
          hihihi :) co do Walida to nie była to przyjaźń- to zbyt głebokie określenie,
          ale zdecydowanie skumplowalismy się. Nic ode mnie nie dostał i chyba właśnie
          dzięki temu było to ciekawe, hihhi :) Wciąż jesteśmy w kontakcie sms-owym,
          hihi :) Mówił mi, że jest pół Tunezyjczykiem a pół Szwajcarem, choć oczywiście
          nie wierzyłam w to. Co Tobie naopowiadał ten cwaniak,bo musisz chyba przyzanć,
          że cwaniackie zachowanie miał we krwi, hihih? Znów kręcił z jakąś atrakcyjną
          turystką? :) daj znać, s xxx
          • Gość: Ama Re: Animatorzy Walid i Amar Skanes Beach-kto pozn IP: 83.16.105.* 27.09.06, 13:50
            No hej :) ja bylam w Skanes Beach w sierpniu. W tym okresie nikogo szczegolnie
            nie adorował, przynajmniej tego nie zauwazylam. Natomiast wszyscy animatorzy
            krecili sie wokol 2 bogatych pan (około 80 lat)ze Szwajcarii, ktore ponoc
            przyjezdzaja do Skanes Beach kilka razy do roku ponoc ze wzgledu na atmosfere
            jaka robia animatorzy. Nie da sie jednak ukryc, ile te Panie dawały wszystkim
            napiwkow :)) Sama bym kolo nich skakała, ale Walid przechodzil samego siebie
            calujac je w usta bleeeee. No, ale moze skoro jest pol Szwajcarem to moze to
            jakies jego ciotki byly :) BTW masz moze do niego maila? zapomnialam wziac a
            mam dla niego kilka fotek, pozdr. Ama
            • Gość: Susa do Amy:) IP: *.dint.wroc.pl 27.09.06, 14:36
              Czesc Ama, fajnie ze odpisalas:) Dwie bogate Panie byly tez w hotelu podczas
              moich wakacji i z tego co opowiadal mi Walid to jedna z tych Pan jest jego
              babcia ze Szwajcarii, podobno przyjezdza tam co 3 miesiace:) Raczej mu w to
              uwierzylam, kazdy lunch jadl z nia, bardzo o nia dbal, taki dobry wnuczek:)
              hiihi. Mowil mi ze duzo czasu spedza w Szwajcarii, w genevie w zimie, bo tam
              mieszka jego mama i ojciec...ciekawe co mowil innym dziewczynom, bo raczej
              wyglada na podrywacza, choc dosc inteligentnego jak na animatora. Mowil ze
              skonczyl studia, jakies dwa kierunki plus turystyke, choc oczywiscie moze byc
              to bajka:) ogolnie bardzo mily z niego facet, choc szkoda ze ma tak silne cechy
              tuneztyjczyka, hihihi:) niestety nie mam do niego adresu email, z tego co wiem
              rzadko go sprawdza:( mowisz ze masz jakies fajne fotki, ja z checia bym sie
              wymienila:) jesli bedziesz chciala to daj znac, xxx
      • karolcia_24 Re: do Susa 27.09.06, 14:06
        ufffffffffffffffffffff cale szczescie ze to nie ten sam bo ten co ja znam nie
        byl animatorem i troszeczke sie zdziwilam gdy zobaczylam tu jego imie. no coz
        nie jednemu psu na imie burek hehehehe. pozdrawiam wszystkich forumowiczow...
        • Gość: Susa Re: do karolcia IP: *.dint.wroc.pl 28.09.06, 09:14
          walid to imie bardzo popularne w Tunezji:) wiec sie nie martw:) to nie ten
          sam,xx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka